Oma koneeni sanoi työsopimuksensa irti parisen päivää sitten, veli sitä koetti korjata kehnoin tuloksin - kone ei halua jatkaa yhteistyötä! :(

Eli olen nyt ilman omaa konetta, sivuja ei päivitetä sen vuoksi suuntaan eikä toiseen kovin paljoa, koska kaikki materiaali on siellä vanhan koneen sisuksissa. Toki kovalevy pelastetaan jahka pystytään ja sitten jatketaa taas entiseen malliin..

Siihen asti on pärjättävä ns.kakkoskoneella ja ollaan blogin varassa.

Luntakin tänne Mikkelin korkeudelle saapui jokunen päivä sitten. Tänään kun katsoo ikkunasta ulos alkaa taas näyttää kovin keväiseltä, vesi tippuu räystäältä ja putsattu piha on sohjoa täynnä. Lisää pakkasta ja meillä on taas pihalla oma luistinrata!! Kyllä nämä Suomen talvet on ihania..

Tämä tarkoittaa taas sitä, että lenkille ei mennä normaaliin tapaan, tai ei ainakaan tiellä kuljeta nyt, ei siellä kestä pystyssä taaskaan. Joten suuntaamme metsiin, niin kauan kun taas lunta on, koska metsäänkin se liukkaus ehtii kohta ja kallion rinteet on jälleen kerran suurta extremeurheilua täynnä.. Itsehän sen tiedän ja nään kyllä, mutta pienet koikkeripojat ei, niille ei ole luotu itsesuojeluvaistoa (toisinaan) tippaakaan, järjestä, älystä ja muusta tarpeellisesta puhumattakaan.
Uuke varsinkin harrastaa aivottomuutta enemmän kuin Nikke, liekö aivot edelleen kasvattajan luona..? Ipanan mielestä on ihan ok ottaa juoksuhepulit taimikon seassa, se yleensä päättyy juoksuun jotain taimea päin - tai sitten ei, törmäyskohde on pikemminkin tavallinen isohko puu. Onneksi törmäysvauhti ei ole kova, joten ei ole mitään sattunut, eikä tuo tunnu edes tajuavan kopsausta..Pää umpiluuta?

Samalla lailla se kyllä hepuloi tuossa jäisellä pihallakin, viis siitä jos ei tassut pidä, kunhan voi vähän revitellä, kirjaimellisesti.

Uuke on kyllä muuten oikea enkeli..no ainakin nukkuessaan jos ei muuten ;) Miellyttämishalua on vaikka toisille jakaa, tietää äänensävystä miten asiat on ja tekee tasan niinkuin käsketään silloin. Niken sana on myös laki, ei kyseenalaista ikinä sitä viimeistä sanaa mikä tulee kun Nikke ei halua enää leikkiä, tai se haluaa ottaa juuri sen lelun tai ruuan mikä Uukella on, oikea murahdus ja homma on hoidossa. "Kyllä isi.." ja päälle pari lipaisua naamaan, olet pomo.

Keskenäistä välienselvittelyä ei ole ollut vielä kertaakaan, on selvähomma että Nikke on pomo. Uuke alistuu ja väistyy jokakerta, olipa kyse Nikestä tai jostain toisesta koirasta. Uuke haluaa olla kaikkien kaveri, ja kaveria totellaan sitten..