Tuli käytyä viikonloppuna ilman koiria turistina Tampereen KV-näyttelyssä.

Lauantaiaamuna junaan kuudelta, kolmen vaihdon kautta kympiltä Tampereella ja taksilla Pirkkahallille. Kokopäivä siellä pyörien ja tuttuja jututtaen, hikeä pukkasi monestakin eri syystä ;) Päiville yöksi (kiitos kaikesta! :)) ja sunnuntaina aikaisin taas hallille, Päivi meni töihin ja minä pyörimään halleihin taas koko päiväksi. Ennen neljää taksilla asemalle ja neljältä junaan, yksi vaihto ja seittemältä Mikkelissä..Rankkaa :D

Lauantaina kiinnosti monet rodut ja tulipa pari rotua katsottua kokonaankin, suuri ihme! ;) Sunnuntaina oli sit koikkerit, 16 ilmoitettua muttei niin montaa kehässä, valitettavasti vain kaksi uutta tuttavuutta vaikka odotin että toisella puolella Suomea olisi eri koirat kuin muualla, vaan ei.. Tuttuja suurinosa siis. Tuttujen menestyksestä mainittakoon koikkerikehästä Yolinda (Niken sisko) val eri1, pn2, vara-cacib ja Branda jun eri1, pn3, vara-sert :) Viikonloppuna Balttiassa myös Maarke ja Rasmus menestyivät hienosti!

Muun rotuisisa tuli menestystä myös tutuille koirille viikonloppuna, tasapuolisesti onnea kaikille.

Mun reissatessa mustanmakkaran kaupungissa oli Tantta-cardicorgi pyöräyttänyt maailmaan seitsemän söpöä pentusta, käykääs kattomassa www.cardiset.com ;) Odotan innolla että ipanat kasvaa ja pääsen niitä lääppimään.

Ja jotta ei koko viikonloppu mene ihan rattoisaksi, leppoisaksi ja iloiseksi koettiin tänään jotain ei niin kauhean mahtavaa..

Tuli tuossa iskän kanssa vaihdettua silikoonit akvaarioon, ne kun oli edellisen omistajan jäljiltä ikuisuuksien ikäiset, niin samalla kun allas kaappeineen vaihtoi paikkaa huoneessa tehtiin tuokin operaatio (tuttu homma, tehty ennenkin toisiin altaisiin jne), tänään oli täyttöpäivä, ja tunnin jälkeen pesuhuoneessa oli havaittavissa tulvan alkua..joten eikun parisataa litraa vettä viemäriin, allas kuivaksi ja huomenna katsomaan mistä helkkarista se vuotaa nyt sitten! Liian hyvinhän se olis mennytkin jos ois ekalla onnistunut..plääh..

Että sellaista tällä kertaa "vain".

Btw, yhdistyksen mätsäri on tulossa, talo täynnä meillä palkintoja, parissa huoneessa oma temppurata kun laatikoita lojuu siellä ja täällä..mutta ompahan taas hyvät palkinnot, vaikka itse sen sanonkin ;) 21.3. klo 10:30 (arvostelu 12:00) Rokkalan K-Supermarketin parkkipaikalla MATCH SHOW, kaikki tervetuloa ;) Lisätietoa www.mpky.net