Lähdettiin kotoa lauantaina 22:30, kahden pysähdyksen jälkeen (pankkiautomaatti ja pissitystä) ja hitaasti madellen perillä Lappeenrannassa 00:45. Sunnuntain puolelle kellon siirtyessä 01:00 bussi paikalle ja tavaraa sisälle, puolisen tuntia ja 12 hullua koiraihmistä, 18 koiraa ja kuski ottaa suunnaksi itä-naapurin.

Yö ja aamuyö kuoppaista ja välillä onneksi tasaistakin tietä sateen keskellä kohti Pietaria ja perillä tuntia odotettua aikaisemmin, noin 06:30 tms.

Sää onneksi selkeni ennen näyttelypaikkaa, hienoa jäähallia. Tavaroiden purkua ja halliin tunkemista ja kehät alkoi heti aamusta. Jonkin verran yli 11 paikallista aikaa Uuken kanssa kehään, argentiinalainen iso mies Karlos Saevich juoksutti meitä ja saneli sihteerikkö-miehelle, kätteli ja sitten odoteltiinkin.. Laput saatuamme selvisi tulos - eka ulkomaan serti, eka cacibi ja myös sitten luonnollisesti roppikin.

Ryhmiä odoteltiin melko myöhään iltaan ja sieltä menestystä ei tullut. Auto oli pakattu valmiiksi ja heti ryhmien jälkeen kiireesti kohti rajaa ja koto-Suomea. Kotona 02:00, uni tuli lähes heti kun sänkyyn kaaduin. Oli sen verran raskas yhden päivän turnee!

Hieno kokemus, menestystä tuli, matkaseuralaiset oli oikeastaan yhtä lukuunottamatta kaikki ventovieraita meille, mutta tutuiksi tultiin jotenkin ja kivaa oli. Kiitos kaikille, voimme ottaa uusiksi, mutta Venäjälle meidät ei tarvitse enää lähteä kummankaan kanssa kun sertit on saatuina. Muut maat odottaa, että koskas mennään ja minne..? ;)

Palkintokuvat tulenee parin päivän aikana kotisivuille, arvostelua koetan kääntää jonkun kanssa, katsotaan kuinka käy. Sen tiedän että luonteesta tykkäsi (lukeekohan se arvostelussa lainkaan?) ja siitä sanoikin meille, Uuke kun päätti pussata tuomaria heti alkuun kehässä ;)