Taas on viikko mennyt hujauksessa, sen suurempaa ohjelmaa meillä ei juurikaan ole ollut. Lenkkeilty, leikitty, pinottu puita, touhuttu pihalla/metsässä, uitu ja oltu vain.

Leikkimisessä on ollut myös seuraa, viikolla piipahti kylässä lauma tuttuja sekä uusia koiria kasvattajan mukana :) Oli kiva nähdä etenkin Ylene-äiskää/mummoa pitkästä aikaa, vitsit miten ihana Ylene onkaan luonteeltaan..aivan täyskymppi!! *tähän sellainen in love hymiö, jos ois* Toki muitakin sukulaisia oli matkassa, vähän kaukaisempaa sukua vain..

Puuhommissa Nikke on etenkin suurena apuna (=edessä hemmetisti), se kävelee pinojen päällä ja etsii koppakuoriaisia ja sisiliskoja, ei se niille mitään tee jos löytää, mutta kovasti on etsintä päällä silti. Uuke sen sijaan "auttaa" varastamalla sopivan kokoisia ja näköisiä puita.. Ja niitähän sitten löytyy ja löytyy, joten voi tehdä työn tuplaten kun kantaa Uuken viemät puut takaisin pinoon.

Torstaina vietiin kaverin kanssa kirpparille iso kasa vaatteita ja muuta tavaraa, nyt odottelemme jännityksellä miten käyvät kaupaksi, toki käymme lähes päivittäin pöytää pitämässä järjestyksessä, mutta jännitystä on silti ilmassa. Ostin torstaina kirpparilta Uukelle pehmolelukalan, se on suuressa suosiossa, kuten monet muutkin lelut meillä. Hinta oli huimat 50 senttiä, eli ei meillä koirien lelut kalliiksi tule :D

Tänään oli Mikkelissä BH-koe, jossa kävin katsomassa touhua taas, imettävä tietoa jotta uskaltaa itse joskus sinne kans. Viidestä koirasta kolme läpäisi kokeen.

Ensi viikolle sentään on ohjelmaakin jotain taas, tietysti koirameiningeissä, mitenkäs muutenkaan ;) Eli Kangasniemen ryhmänäyttely (kehäsihteeriksi) sekä Mesyn mätsäri sunnuntaina, emme osallistu varmaankaan mutta menemme katselemaan touhuja :)