Näin siis todettiin eilen Joutsenon ryhmänäyttelyssä. Tuomarina toimi Rita Kadike-Skadina Latviasta ja hän tykkäsi, että molemmat ovat erinomaisia rotunsa edustajia, joskin yllätykseksi Uuke oli meiltä se komeampi osapuoli!!

9 koikkeria oli mukana kisaamassa, 4 urosta ja 5 narttua.

Uuke ekana, taas, ja yllätyin kun kuulin "excellent". Luokkavoitto myös koska yksin oltiin nuorissa. Kiirettä piti että ehti vaihtamaan koiran välissä ja yhden avouroksen jälkeen valiot kehään joita oli kaksi. Nikke voitti valioluokan.

Paras uros kehään ei kädet riittäneet enää, kun ekaa kertaa oli tilanne että siellä on meiltä molemmat. Joten iskä pääsi esittämään ekaa kertaa koikkeria :D En viitsinyt vaihdella koiria joten vein sitten itse Niken.

Varmasti monien yllätykseksi valiokoirat jätettiin hännänhuipuiksi, Nikke oli pu3 ja Timi pu4. Mutta ehkä enemmän vielä yllätti se että Uuke otti ja voitti urokset, toinen oli avouros Koda.

Nartut jännättiin läpi ja toivottiin itseasiassa että ollaan vsp, koska taivas näytti siltä että sieltä tulee enemmänkin vettä ja ukkonen jyrähteli jo kaukana.

Toiveemme toteutui myöskin sillä ropiksi valittiin kaunis Inka-neiti! :) Onnittelut.

Näin, juuri kun roppikehä oli ohi alkoi sataa vettä, autolle asti ei kuivana päästy vaan vähän ehdittiin kastuakin..

Näin Uuke siis sai toisen kotimaisen sertinsä, kyllä siitä eh-tykistä taitaa sittenkin valio tulla jossain vaiheessa.

Tartteisi pohtia tulevia näyttelyitä, vaan pahasti näyttää siltä että vähiin käyvät.

Nikke jättäytyy kotimaan kehistä enemmän turisti linjalle, koska selvästi nuoremmat jyrää kehässä sen ohi. Toisekseen, ei ole Suomesta saatavaakaan niin joten turhaan makselen siitä sitten että erin käy sieltä täältä mahdollisesti saamassa. Mielenvirkeydeksi satunnaisesti käydään kuitenkin jossain senkin kanssa. Koska kyllä poika siellä tykkää olla, iltaisin tietää minne mennään aamulla kun näyttelyreppu on pakattu jne :)

Tarttee siis suunnata valiojahtiin ulkomaille Niken kanssa. Ku vaan sattuisi näyttelyt ajallisesti kohdalleen.

Nikellä tulee olemaan perinteisesti vuosittain kaksi varmaa näyttelyä, erkkari ja messari. Muita varmoja ei ole, jos ei lähelle satu jotain kiinnostavia. Katsellaan.