Vietimme viikonlopun etelän lämmössä - Tallinnassa, Uuken ja monen muun koiran kanssa ;)

Perjantaina lähdimme puolilta päivin ajelemaan kohti Helsinkiä bussilla (kiitos koko matkaseuralle kivasta seurasta! Ja Pirjolle matkan järkkäämisestä! :)) Laiva lähti 17:30 kohti Tallinnaa ja parin tunnin jälkeen oltiin perillä.
Koiria meidän matkassa taisi olla viitisen toista ja ihmisiä pari vähemmän (laskuistani en ole ollenkaan varma..) Rotukirjona oli broholmereita, bassetteja (houndia ja artesien normand), pinsereitä, perhoskoiria molempia versioita, mopseja, göötti ja pari koikkeria. Saimme siis matkaseuraksi rotutoverin Namun (Wishdecoy Paris Nicole) ja Pilvin Naantalista.

Yövyimme kaksi yötä meren rannalla Pirita Spa hotellissa, jossa palvelu oli loistavaa koiraihmisille (mm.pääsimme ulos tavaroinenne varauloskäynnin kautta jne) Meillä oli oma "siipi" hotellissa jossa saatiin olla koirien kanssa rauhassa ilman muuta porukkaa. Meren rannalla oli ihana juoksuttaa koiria nurmikolla - irti! Kello tosin oli lähes puoliyötä että ei siellä tungosta silloin ollut..heh. Veteen eivät koirat päässeet, sen oltua niin likaista ja siitepölyistä, joka oli harmittavaa.

Näyttelypaikkana oli Kalevi stadioni, kiva paikka, mutta portaita oli aika hemmetisti ;) Eli kuntoiltua tuli kyllä koko rahan edestä..vessaan päästäkseenkin kun piti kulkea portaita ylös ja alas ja päinvastoin. Vessat oli muuten aika eksoottiset, etten sanoisi.. Paperiakaan kun ei ollut kopeissa vaan se otettiin matkalta mukaan sen verran kuin kuvitteli tarvitsevansa jne. Jepjep..

Näyttelypaikka oli helteinen, vaikka tuulikin, siellä oli polttava aurinko, tästä voimme päätellä ketkä oli reissussa mukana, meinaan aika monta rapua oli laivalla matkalla ;) Aurinkorasvasta huolimatta. Onneksi Pirjo ja kumppanit olivat ottaneet telttoja mukaan joten saatiin olla varjossakin kivasti.

Kehät oli täsmällisiä, minuutilleen!
Lauantaina oli meillä spanieleiden erkkari, jossa oli 3 koikkeria. Uuke oli upeasti roppi saaden ekan Viron sertin. Namu oli vsp saaden sertin myös ja tuli siitä sitten Eestin valioksi! Onnea! Toinen uros, Tallinnassa asuva Suomen tuonti Lucky Nana´s Eros Filius "Filip" oli pu2.

Sunnuntaina oli väkeä kehässä enemmän, peräti 5 kpl, olihan voittajanäyttelystä kyse.
Uuke oli pu3 (joukon nuorinta rokotettiin siitä, kakara mikä kakara :D), Filip oli pu2 ja Faro (B A Veenerick Van) oli pu1 ja sitten vsp, saaden cacibin ja sertin jonka myötä tuli myös valioksi sekä tietysti ESTV-08 tittelin myös! Onnea Farolle, titteli tuli Suomeen!! :) Nartuissa voiton vei upean näköinen ja ihana luonteinen Täpi eli Manusia´s Christa, saalis siis cacib ja rop sekä titteli. Sertiä Täpi ei voinut ottaa vastaan kun on Est J Mva jo.. Namu oli sitten hienosti pn2 ja sai vara-cacibin sekä sertin (muttei tee sillä mitään kun valioitui jo lauantaina..)

Ryhmä sijoituksista en Täpin osalta tiedä, emme jääneet katsomaan kun purimme leiriämme jo. Täpin omistajan tytöt osallistuivat junior handleriin molempina päivinä. Erkkarissa tuli molemmille tytöille sijoitukset (noloa, mutten muista mitkä..) Sunnuntaina ei menestystä tullut. Toinen tytöistä kisasi Täpin kanssa ja toinen sai meidän teltasta lainaan papillonin. Hienosti toimi yhteistyö vaikka kielimuuri olikin koirasta välillä hassujuttu :D

Meidän bussiimme tuli paljon hyviä sijoituksia, sertejä ropisi useille, myös roppi tai vsp sijoituksia ja kävipä pinseriparivaljakko sijoittumassa parikilpailussakin BIS-kehässä! Suomalaisväriä oli myös muuten ryhmissä edustettuja sijoituksille asti tosi kivasti, ei tosin meidän bussista mutta muilta kyllä.

Spanielierkkarin kasiryhmän voittokin tuli Suomeen muuten, jenkkicockerille.

Meillä oli todela, todella kiva reissu ja otamme sen varmasti uusiksi vielä useasti tämän porukan kanssa!! :) Kiitos kaikille! :)

Uuke lähettää terkkuja erityisesti parille ihanalle basset naiselle ja Namulle myös!

PS. Cokista ei saa maidolla! ;)