Uuke pääsi tapaamaan maanantai-iltana kylälle muuttanutta uutta koirakaveria. Kyseessä oli äiskän serkun uusi 9-viikkoinen coton de tulear Roope. (perheen edellinen coton piti lopettaa sairauden vuoksi loppu keväästä/alku kesästä, joka oli Niken yksi parhaimpia leikkikavereita..)

Joten pojat saavat uuden valkoisen palleron kaverikseen jonkin ajan päästä, jahka Roope kasvaa ensiksi, nyt on kokoa niin vähän että rajut leikit voisivat olla kohtalokkaita.

Uuken ja Roopen ensitapaaminen oli alkuun vain toispuoleista innostuneisuutta. Uuke vinkui ja kiskoi pentua kohti ja pentu katseli outoa otusta emäntänsä jalkojen välistä :D Hetken siinä maailman menoa katseltuaan rohkaistui kuitenkin tulemaan luoksemme ja siitä se riemu repesikin. Uuken mielestä pentu oli aivan liian pieni, joten hänpä päätti heittäytyä pitkälleen (eka maahan ja sitten kyljelleen!) jotta pentu ylettää paremmin, siinä sitten makoili ja antoi pennun riekkua päällään, repien korvista ja purren nenästä.

Leikkiminen sujui siis Uuken osalta maassa, läpsiä ei tassuilla saanut kun kielsin, mutta muuten olivat ihan nätisti ja kivaa näytti olevan molemmilla.

Nikke, potilaana, ei päässyt mukaan. Katsotaan jahka lääkekuuri on ohi ja odotellaan että Roope hiukan kasvaa, niin pääsee molemmat pojat palleroa katsomaan. Niken otteet on sen verran rajut leikkiessä, että se ei malta mennä maahan ja odotella. Siispä Uuke pääsee hyödyntämään herrasmiesmäiset otteensa ja lempeät tavat uuden kaverin seurassa ;)