Jotta emme vain pääsisi liikaa kotona roikkumaan oli tänään suuntana Heinolan näytelmä, tihkusateessa ja pilvisessä säässä tuli sitten sekin koettua.

Tuomarina uusi tuttavuus koikkereissa, arvostellut rotua parisen kertaa vasta (?), Reia Leikola-Walden arvosteli Uuken ihan pojalla tyypilliseen tapaan, NUO EH2, rokotti "rulla hännästä" ja "hiukan pitkästä rungosta", no niitähän Uukella on vaikka muille jakaa. Oltaisiin kova sana pystäri kehässä, toisten urosten seurassa häntä nousee turhan korkealle, ja poitsu kun on muutenkin kehässä oikein iloinen, hännän kanto muuttuu siellä heti..kippura mikä kippura, mutta onneksi vain juostessa ;) Luokkavoitto, myöskin eh:lla, meni "sukulaisjätkä" Hessulle (B A Jemeko Jelle)

Eli sillä tavalla tykkäsin tuomarista kun se ei löytänyt mitään omiaan pojasta, vaan arvosteli kuten kaikki muutkin yleensä. Linja tosin vaihteli tuomarilla kovin, tykkäsi niin isoista kuin pienistä ja kovin eri näköisistäkin, eli ihan ei selvinnyt millainen koikkeri hänelle tulisi olla. Vieläpä kun katsoo aikaisempia koikkeri arvosteluja voi vain pohtia.. ;)

Tuttuja tuli tavattua yllättävän monta, oli kiva nähdä eri rotuisten kehien laidalla tuttuja naamoja, osalle menestystä tuli upeasti (mm. Jaska ROP, Wautsi PU3+sert, Nido? PU3+va-sert) ja toisille vähän heikommin (mm. Rölli hylsy), mutta kaiken kaikkiaan kivaa oli. Mitä nyt vois Heinolan poijjaat ottaa oppia parkkeerauksesta ja siinä neuvomisessa, se oli syvältä sieltä minne aurinko ei paista, hommat hanskassa mutta ne hanskat oli kyllä hukattu jo aikoja sitten. Hyihyi Heinolan parkkeeraus!

Tapana kun on kirjoitella toisten kuulumisia voidaan erityismainintana sanoa, että eilen Kouvolassa Kaapo oli jällee oma iloinen itsensä kehässä ja nautti esiintymisestä selvästi, ja tulos sen mukainen - roppi! Onnea Milla&Kaa, hienoa!! :)

Ja sitten..sitten..illalla Lissun takajalkojen kynsien leikkaus operaatio, tällä viikolla saatiin jo etujalkojen kynnet leikattua, puolet siis jäljellä. Huhhuijaa, se on todellakin OPERAATIO.

Saatiin kehuja muuten monelta Lissun käytöksestä mätsärin osalta, voin välittää terveiset ylpeänä koiran omistajalle, neiti todellakin oli fiksusti siellä, eikä millään olisi voinut kuvitella millaisen muutoksen koirassa saa pari viikkoa aikaan, se on ollut hämmästyttävää! Katotaan kun meille koettaa eka virallinen näytelmä, ollaanko sielläkin yhtä fiksu ja filmaattinen. Hope so! Se aika koettaa meinaan ihan pian..*jaiks*

Ajattelinpa tehdä tulevalla viikolla pojille verijäljet pitkästä aikaa, Uukelle myös vedän lintua jäljen merkeissä joku päivä ja kaipa ne pakolliset noudotkin on otettava. Jäänyt nyt Lissun tultua treenaukset vähemmälle. Nikke on tosin salaa lenkkien yhteydessä tokoillut..