Tulipahan käytyä pikavisiitillä Hesassa tänään, taidettiin reilu tunti viihtyä Vantaan Hakunilassa ja eikun takas.. :D

Tuomarina oli norjalainen Arne Foss, 2+2 koikkeria oli ilmoitettu mutta toinen uros oli harmittavasti poissa, olisi ollut kiva nähdä sukulaispoikakin. Uuke sai eh:n, syystä jota en tiedä kun arvostelu oli ruottiksi eikä se luonnistu, joten odotan että kaveri sen kääntää pian.

Uuke esiintyi hyvin kerrankin ja oli todella iloinen, hyppäsi taas muuten tuomaria vastenkin iloisesti. Ei vaikutusta arvosteluun koska tuomari ei paljoa luonnepuolta arvostanut, vaikka taitaa arvostelun lopussa lukeakin erittäin mukava luonne tms. jotenkin tulkattuna.

No, jotain hyvääkin, saatiin matkalta mukaan hoitoon kolmeksi viikoksi ihanainen Lissu ;) Ensimmäisen tunnit yhdessä on menneet hyvin, leikitty, nukuttu ja syöty. Pojat ottivat kaverin vastaan eri tavalla innoissaan. Molemmat tykkää tytöstä ja päinvastoin, mutta Nikke ei jaksa liikaa innostua sisällä vaan on omissa oloissaan selvästi mustasukkaisena..no, ehkäpä se siitä tokenee tulevien päivien aikana.

Kovasti on opettelua pikkuisen kanssa eläminen, ettei jää jalkoihin kokonsa takia, ja ruokamäärätkin on niin pieniä verrattuna poikiimme :D Mutta, kyllä tää tästä. Huomenna hihnalenkille tutustumaan ympäristöön.