Tänään tuli käytyä paikallisen Nuuskuseuran mätsärissä tunnelmia kattelemassa kerrankin ilman omia koiria. Kameraa ulkoilutin ja tulipa siellä kehässä pyörittyä hetkellisesti parinkin eri koiran kanssa.

Päätavoite oli saada tuttu belgineito vietyä kehään, no puoliksi tavoite täyttyi, oltiinhan me kehässä sen verran että kaikki isot pennut seisoi siellä yhtäaikaa. Seisotus onnistui kohtuu hyvin, mitä nyt mua meinattiin viedä kuin litran mittaa, oli belgissä tosiaan poweria vaikka muille jakaa! :D Joten juoksutuksiin vaihdettiin esittäjää ja koiran omistaja saikin viedä neitosta loppuajan, oli niin omistajan perään ja kontakti heillä todella loistava, mua ei huomannutkaan kehässä eikä kuunnellut yhtään, joten tehtiin vaihtarit lennosta. Vaihto ei ollut huono sillä Tara sai paristaan sinisen ja voitti siniset isot pennut!! Hyvä aloitus ensikertalaisilta, joissa hihan molemmat päät olivat ekaa kertaa kehänauhojen sisäpuolella. Tästä alkanee heidän uransa ;) Ainakin omaan silmääni tyttö on tosi nätti. Tarttee ruveta bongailee belgejä enemmänkin näytelmissä ja vertailla, meinaan vakaa aikomus on heidät saada virallisiin mittelöihin myös mukaan! Tartteehan sitä valioksi koettaa saada ja jos ei muuten niin ainakin sitä käyttövaliota varten tulosta hakea aikanaan :) Toimin siis selkeesti valmentajana näyttelypuolella heillä. Sopii mulle :)

Pyörähdin avauskehässä kaverini Tyyne-labbiksen kanssa, eli pari kertaa rinkiä ympäri ja sitten seisotuksia. Vetovoimaa ei ollut lähellekään sitä luokkaa kuin belgissä, joten helppo oli pidellä hihnasta :D Seisoikin tosi nätisti, liikkeistä en tiedä kun en juostessa pysty kattelee niin tarkasti. Itsestä tuntui kyllä että meni hyvin. Kuitenkin kaverini sai viedä molemmat koiransa itse pareittain kisaan, ettei tuu mulle sanomista jos menee huonosti ;) Tiitu-kultsu oli eka ja sai punaisen nauhan, Tyyne seuraavassa parissa ja sai sinisen. Jatko kisassa Tiitulle lämmintä kättä ja Tyyne toiseksi! Hienoa! :)

Paikalla oli aika vähän porukkaa, mutta tuttuja sitäkin enemmän, monta sellaistakin joita ei ole tullut nähtyä aikoihin. Oli kiva rupatella taasen.

Seuraava mätsäri on jos ei muuten niin sitten 5.10 kun olen ite järkkäämässä sitä. Vaan oisko tuota ennen sittenkin vielä jotain häppeninkiä..?