Meillä pojat viettää pikkuisen tyttökaverinsa kera vauhdikasta arkea. Lissu pitää jöötä ja tuntuu olevan se joka sanoo viimeisen sanan, pojat on siis tossun alla kuten miesten kuuluukin ;)

Lissu ottaa leikkiin juuri sen tai ne lelut kuin se silloin haluaa, viis siitä vaikka se olisi Uukella samaan aikaan. Jos lelua ei saa hyvällä niin sitten pahalla, eli pieni ja pippurinen ärinä päälle ja lelu irtoaa heti. Kaikki ruoka on myös Lissun, ehdottomasti, tai jos ei ole niin tulee ainakin olemaan jos tilaisuus siihen tulee.

Viime viikon teema oli "hampaat" ja ne nyt osataankin näyttää mallikkaasti. Tämän viikon teema on "pöydällä olo" ja "näyttelyhihnassa kulkeminen" eli treenausta tiedossa ;)

Ensi viikolle jää teemaksi kynsien leikkaus ja harjaus. Vaikeimmat viimeiseksi! :D

Uuke oli ilmoitettu Kouvolan näyttelyyn tulevana viikonloppuna, mutta tuomarimuutoksen takia emme sinne mene. Lissun oli tarkoitus lähteä mukaan kattelemaan menoa ja meininkiä, mutta nytpä emme sinne mene siis.

Kävin kameraa ulkoiluttamassa 9.8. Ristiinan näyttelyssä, kuvasatoa sieltä voipi katsella täältä . Edellinen ilta meni rattoisasti vihdoinkin jääkiekon parissa eli perinteinen Marski cup tuli käytyä katsomassa kahden perin verran, finaalimatsit jäi näkemättä Ristiinassa ollessa.

Olemme herättäneet lenkillä hilpeyttä naapurustossa, meillä majailee nyt siis joko mäyräkoira, rottweilerin tai sakemannin pentu, riippuu keneltä kysyy, tosin useimmat on olleet sitä mieltä että sekarotuinen Lissun täytyy olla kun se näyttää vähän rotikan ja mäyräkoiran sekoitukselta..hmm.. Eikä ihmiset ainakaan usko jos sanon ettei se tuosta enää kasva ja on vieläpä paimentava karjakoira, ne menee yli hilseen porukalta. (jos vihjeistä ei tajunnut, niin meillä majailee Lissu the heeleri)

Herätämme hilpeyttä seuraavan kerran "julkisesti" tulevan viikonlopun kalamarkkinoilla. Tervetuloa rapsuttelemaan tytsiä ;)