Tällä kertaa olikin Hesan reissulle vähän parempi kuin kuukausi sitten :D

11 koikkeria ruotsalaisen tuomarin arvosteltavana, näistä muuten 7 oli Black Amiikokselta! ;) Myös kasvattajaluokkamme oli rop.

Uuke oli paras uros, saaden kolmannen sertinsä ja oli vsp! Roppi ansaitusti ja myöhemmin ryp-4 valionarttu Luna (Alppimajan Tuike), hienoa ja onnea!! :)

Niken tyttö Tinka (BA Oekelina Odilia) oli ekassa virallisessa näyttelyssään ja sai hienosti nuortenluokasta EH4! Täytyy sanoa että kyllä tytöstä tunnisti Niken piirteitä, etenkin ilme ja pää sekä korvien asento oli hyvin pitkälti meiltä lähtöisin. Sen sijaan äiskä-Ilalta tuli väritys (hitunen mustia karvoja selässä) ja runko muuten. Luonteeltaan Tinka oli oikein kiva, avoin ja kiinnostunut niin ihmisistä kuin koiristakin. Tsemppiä jatkossakin kehään! Hienoa saada seurata jälkikasvun kehitystä.

Kotiin tullessa odotti sähköpostissa iloinen tervehdys kuulumisten kera Niken kolmannen pentueen pojalta. (Pikku-)Koda on kotiutunut kuulema hyvin ja ollut varsin helppo kaveri, kuulostaa hienolta, tsemppiä arjen jatkoon! :)

On kiva saada jälkikasvulta kuulumisia ja kuvia, otan niitä mielelläni vastaan jatkossakin.