Eilen meillä vieraili "lähes naapuri" Terhi uuden tervu-pentu Lilyn kanssa (vajaa 5kk). Tarkoitus oli näyttää Lilylle että on niitä muunkin värisiä koiria olemassa, että tälläisiä valkoruskeitakin luppakorvia löytyy :D

Melko pian alun ihmettelyn jälkeen löytyi "pikkuisellekin" yhteinen sävel Uuken kanssa, Uukehan oli alusta asti sitä mieltä että mitä sitä odottelemaan vaan suoraan leikkimään, NYT HETI!

Aikamme pihalla seisoskeltuamme päätettiin lähteä tsekkaamaan lähellä olevat hiekkamontut, että onko ne olemassakaan enää, pakattiin Terhin autoon molemmat koirat ja eikun matkaan.. Löytyihän ne sieltä ja samalla löytyi puoli vahingossa niiden omistajakin, jolta irtosi lupa mennä koirien kanssa juoksentelemaan hiekan sekaan :) Monttujen omistaja antoi myös numeronsa että voidaan toistekin mennä. Kiitos!

No, eilen kun oltiin Uuken ja Lilyn kanssa siellä, piti tänään kasvattaa koiramäärää. Siispä kokoonpanolla Uuke ja Nikke sekä Lily ja Venla oltiin yhdeltätoista kirpeässä pakkassäässä taas monttujen tuntumassa :D

Aluksi Nikke pääsi tutustumaan Lilyyn, Venlahan oli vanha tuttu mutta aikaa oli kulunut edellisestä tapaamisesta joten saivat kolmistaan juosta muutaman minuutin ja tutustua rauhassa. Nikke päätti varmuuden vuoksi pörähtää Lilylle, oisko talon pojat haisseet koiruudessa tai autossa kun melkein heti sitten tajusi kuitenkin mokansa, tyttöhän se olikin! :D Sen jälkeen ei ollutkaan mitään pörinää, paitsi Venlan puolelta jokaiselle tasaiseen tahtiin - onhan se muistettava kertoa kuka on lauman pomo ja vanhin!! ;)

Vajaat kaksi tuntia koirat siellä juoksentelikin ja sulassa sovussa, mitä nyt välillä piti tyttöjen antaa pojille vähän muistutusta miten siellä tulee käyttäytyä, ettei mene kosiskelut liian intiimeiksi, pojat sai korville muutamankin kerran :D Ei näyttänyt menoa haittaavan, hetkellisesti tunteet vaan viileni aina.. ;) Uuke keskittyi enemmän juoksemaan kasoissa ylös ja alas, aina tainnut huomatakaan missä toiset meni, niin kivaa oli. Nikkekin malttoi juoksennella muussakin asennossa kuin nenä jonkun persuuksessa kiinni.

Täytyy katsoa jos ensi viikolla lähtisi uudestaan juoksuttelemaan koiria tuonne, sen verran ihana paikka se oli. Toivottavasti maanomistajalta lupa irtoaa sitten kun sitä taas tarvitaan.