Tänään käytiin molempien poikien kanssa Jyväskylän näyttelyssä.

Molemmat olivat liian isoja ja häntien asennoista tuli sanomista, sekä muutakin pientä kosmeettista :D

Uuke AVO EH3 ja Nikke VAL EH4 tuloksin. Niken poika Ofko NUO EH1, ja täytyy heti sanoa kun omistajat blogia lukevat, että esitys meni jo paljon paremmin kuin Hyvinkäällä! :) Kyllä se siitä kun treenailee vain. Ja erityisplussat Ofkon avoimuudesta kehässä, meinasi tuomari hukkua pusuihin.

Meillä oli kasvattajaluokka ilmoitettuna mutta eipä sitä saatu kasaan, kun Janka sekä Assa saivat vain H:t :( Liian pieniä ja sirojako he olivat vai mitä se olikaan? Jankalla liikaa valkoista päässä tms.

Hassua oli että tuomari koosta sanoi aika monen kohdalla, jotkut oli liian isoja ja jotkut liian pieniä, ja oikeasti melkeinpä ne koirat mistä sanoi että liian iso oli liian pieni oikeasti ja päinvastoin! :D Ainakin tämä piti muutaman kohdalla paikkaansa, että oli ihan päinvastoin..mielenkiintoista.

Rodussa tuli taas yksi valio lisää, onnea Bullbenz Kooi Udde Geri eli Uffe!
Onnea myös Manusia´s Woudy "Sinkku" roppi-pennusta, Manusia´s Olivia "Wiia" narttujen sertistä ja rop-junnusta!! :) Narttujen cacibista onnea Bullbenz Kooi Ushi Geri "Inka" ja onnea myös rop-vetskusta virkeälle vanhukselle Wishdecou Geri Claudia "Sally" :) Valitettavasti kukaan koohottajista ei ryhmissä menestynyt.

Huomenna Jyväskylä kutsuu taas, turistin ja ilmeisesti handlerin hommissa..jaiks!