Tänään sitten käytiin Lahden näyttelyssä, omat koirat jäi kerrankin kotiin mutta lähdin henkiseksi tueksi lähes naapurissamme asuvalle cotton-Roopelle, 5kk, perheineen Satu Tanner arvosteli Roopen todella hyvän arvostelun kera ROP-PENNUKSI! Arvostelussa ei ollut juuri moittimista, vaan kehuja ja positiivista juttua. Tästä on sitten hyvä jatkaa uraputkea :)

Roope ei ollut parkkihallin melusta moksiskaan, häntä heilui ja oli oma iloinen itsensä koko ajan, oli kiva huomata miten niinkin nuori pentu osaa rauhoittua ja ottaa lunkisti!

Samalla tuli siinä seurattua koikkeri pennut (4kpl) ja koikkeri aikuiset (8kpl). Pennuista vain 1 sai kp:n ja tuli näin ollen rop-pennuksi, onnea Milfeddyg Panze Ilaysa! Pennut arvosteli Eeva Rautala. Aikuiset koikkerit tuomaroi Harri Lehkonen ja näistä 6 sai erin ja 2 eh:n. Erityisonnittelut Hessulle (B A Jemeko Jelle) PU3 sijasta!! :) Hessu on kuin Uuke, että iän myötä alkaa näyttämään hyvältä kun on kehittynyt :)

Urosten voitto meni Tretex Kilroy:lle eli Robille, onnea tuoreelle FIN MVA:lle! Ja narttujen voitto Bullbenz Kooi Uma Geri:lle eli Keiralle, onnea tuoreelle FIN MVA:lle, Keira oli myös ROP ja RYP-4 aivan mahtavaa! Niin ne koikkerit vaan alkaa menestyä myös ryhmässä :)

Ryhmämenestyksestä vastasi myös BIS-VET4 verran Wishdecoy Geri Claudia eli Sally, onnittelut!