Selasin blogia taakse päin aina alkuvuoteen asti, siellä oli tälläinen kirjoitus:

Vuosi 2008 ja tavoitteet:


Asetamme myös tälle vuodelle tavoitteita, ihan omaksi iloksemme :)

Nikelle yksi valiotitteli lisää, se tietää siis reissaamista jonnekin päin maailmaa, minne - sitä emme vielä ole ajatelleet.

Nikelle yksi mejä-koe ainakin, tulosta emme lähde suoraan hakemaan vaan hyvää jäljestystä ja kivaa yhdessä oloa.

Uukelle yksi serti olisi ihan passeli, emme kuitenkaan kierrä kauheasti kehissä tänä vuonna muiden kiireiden vuoksi, joten valiota varten olisi kiva saada yksi serti vielä ja sitten yli 2-vuotiaana se kolmas.

Uuke menee myös taippareihin, koska ja minne, sitä en vielä ole ajatellut sen enempää, mutta mennään kyllä jos sopiva sattuu kohdalle.

Uuke aloittaa myös mejä-treenauksen enemmän tosissaan ja pyörittelee päässään josko syksyn tullen kävisi yhden kokeenkin tunnelmia haistelemassa.

Itselle tavoitteeksi on asetettu kasvattajanjatkokurssin läpäiseminen, saa nähdä kuinka siinä käy ;)

No täytyy sanoa, että ei ne tavoitteet aina täyty, kiva sellaisia on asettaa kuitenkin.

Nikelle yksi valiotitteli lisää -> Ei tullut, joskaan emme käyneet kuin kerran ulkomailla tänä vuonna ja se oli kovatasoinen Maailman Voittaja Ruotsissa, eli ei titteleitä tänä vuonna lisää. Se tarkoittaa sitten sitä, että ensi vuonna kaksi titteliä? ;)

Nikelle yksi mejä-koe -> Ei saatu, muutamaan kokeeseen koetimme ilmoittautua, mutta koepaikkaa emme saaneet vaan lähimmäksi jäätiin tokalle varasijalle. Tästä johtuen intomme on lannistunut siinä määrin, että emme treenaa enää kisat mielessä vaan omaksi iloksi. Niken mejäura on siis ohi. Kuulostaa kamalan lopulliselta sanoa noin, mutta tosiasia on se että koepaikat on kivenalla emmekä viitsi ajaa kokoviikonloppua varten toiselle puolen maata. Ei harmita, me mejäilemme keskenämme ja vain siksi, että Nikke tykkää lajista todella paljon!

Uukelle yksi serti lisää -> Uuke on tähän asti saanut tänä vuonna 3 sertiä lisää! Emme vielä tiedä tuleeko tänä vuonna neljäs tähän sarjaan ja kokonaisuudessaan viides jolla valioitua, sen aika näyttää. Eikä se harmita vaikka valiohaaveet siirtyisi ensi vuodelle :) Rumasta ankanpoikasesta on tullut komea!

Uuke menee taippareihin -> Kävimme taippareissa 24.7. tuloksella SPA0, haistelimme kisatunnelmaa ja olimme alunperinkin ajatuksella, että harjoittelemme ensi vuotta varten jotta tiedetään mitä siellä tulee tehdä. Kivaa oli ja kipinä vie meitä ensi vuonna uudestaan kokeilemaan koetta, toiveena tietysti läpimeno, mutta ennen kaikkea kiva yhdessä olo :)

Uuke aloittaa mejän tehotreenauksen ja kokeilee yhtä koetta -> Sama ongelma kuin Niken kanssa, koepaikkaa ei saatu, en tosin Uukea ilmoittanutkaan minnekään, sillä Nikke oli ensisijainen tässä asiassa ja kun sen kanssa ei kokeita löytynyt ei olisi löytynyt Uukellekaan. Uuke aloitti jonkin asteisen teho treenauksen ja nuuskutteli vuoden aikana useita jälkiä ja tykkäsi touhusta. Taitaa vain meillekin käydä niin, että nuuskuttelemme kotona ilman kokeita. Vielä ei sitä tiedetä, katsotaan miten aikanaan käy.

Itselle oli tavoite kasvattajanjatkokurssin läpäisy -> Ei löytynyt kurssia minne olisimme mahtuneet kaverini kanssa. Pari varteenotettavaa oli, ne oli täynnä. Ja nyt kun ensi vuodelle löytyi kurssi niin samaan aikaan on muu pakollinen meno. Eli, tämä tavoite heitetään ensi vuodelle. Kurssille aion mennä jahka suinkin mahdun! Läpäisystä en sitten tiedä - toivotaan ;)

Kuusi viikkoa ja ollaan vuodessa 2009, eli sitten uusi vuosi, uudet kujeet ja TAVOITTEET :D