Niin, se on siis joulukuu, ihan pian myös joulu, mutta onko täällä lunta..? No niin, aivan oikein arvattu, enää ei saa edes lumipalloja tehtyä maasta! Prkl! Vieno toive, josko jouluksi oikeesti tulisi lunta, ois paljon jouluisempi fiilis, jooko? JOOKOSTA??

5 päivää aattoon, melkein kaikki lahjat on ostettu, pojillekin omansa, meinasivat ryökäleet vaan kurkkia kasseihin kun tulin keskiviikkona Jyväskylästä ostoksilta. Uuke varsinkin tsekkasi kassin tunkemalla päänsä sinne, taisi huomatakin siellä olevan jotain heille, mutta tylysti käskettiin pois uteliaat nenät ja kassi laitetttiin piiloon. Oli varsin mielenkiintoiset ilmeet sitten vastassa :D

Eilen käytiin lenkillä ollen joulukorttikuriireja, vietiin sukulaisille kortteja illan hämärässä. Tuntui olevan pikkutiellä kovasti tungosta ja ruuhkaa kun pari autoa ja 3 jalankulkijaa sekä 2 koiraa tuli vastaan! Wuhuu, elämää kerrankin täällä päin.

Eka vastaantulija oli tuttu suursnautseri leikattu-uros Faro emäntänsä kera. Pojat tunnisti Faron vasta ihan läheltä, siihen asti mentiin rinnalla hipihiljaa mutta karvat pystyssä, kunnes alkoi hännät viuhua kovasti - tuttuhan se olikin.

Faro, vanhus (ikää..hmm..?), seistä törötti tiellä liikahtamatta niin ylväänä ja pojat nuuskutteli sitä innoissaan. Nikke kutsui heti leikkiin, ovathan ne leikkineen ennenkin, vaan ei vanhus enää jaksa :( Uuke sen sijaan ei ole Faroa monesti nähnyt, se meni innolla nuuskimaan, tuntui olevan toisella jännä "risuparta" mitä piti tutkia tarkkaan ;) Nikke oli pessyt jo Faron korvat, eli sitä ei Uuken tarvinnut tehdä. Vanhusta kunnioitettiin selvästi! Sen jälkeen Uuke siirtyi mahanalusta nuuskimaan, ja naurettiinkin että varmaan taisi Uukelle syttyä kysymysmerkki päähän. Mahan alla oli uroksen vehkeet, mutta ei se tainnut urokselle tuoksua..ihan selkeesti mietti "MIKÄS TÄÄ NYT SITTEN ON?" :D Ei se kauaa kestänyt kun jatkettiin lenkkiä vielä valoisan aikaan.

Pois tullessa vastaan tuli kylän airis isäntänsä kera, mutta koska oli sen verran hämärää jo ja meille ei sattunut valoa mukaan, ei jääty moikkaamaan sitä vaan mentiin ohi. Ohitutus meni kohtalaisesti siihen nähden ettei ole kamasti tarvinnut täällä ohitella koirakoita, eihän täällä just ketään näet liiku.. Uuke meni ohi kunnolla, Nikke olisi halunnut moikkaamaan koska oli tuttu koira, jonka kanssa on saanut ennen leikkiäkin, joten veti sitten sinne suuntaan - tuloksetta.

Vielä vähän ennen kotia vastaan tuli naapurimme mies yksinään. Pojat ei tainnut edes huomata :D Ei ne reagoinut mitenkään..heh..

Ainiin, meillä liikuskelee taas kylällä mahtava vieras - ilves!! Tarkoittaen sitä, että pojat ei pääse pimeällä keskenään pihalle vaan aina tarttee mennä jonkun kaksijalkaisen kaveriksi. Voihan vee, ei tartteis mitään ilveksiä tulla taas tähän pyörimään..AAGH!

Hyvää Joulun odotusta kaikille! :)

Ps. Lunta?