Nyt on viikonlopustakin selvitty sitten. Olin lauantaina ja sunnuntaina siellä kehässä töissä, kumpaisenakin päivänä tuomarina kehässä 3 toimi Tanya Ahlman-Stockmari, hän oli erittäin mukava tuomari! Toivottavasti saa pian koikkereille oikeudet myös, hänen kehässään on pakko päästä pyörähtämään :)

Lauantaina kehässämme leivottiin 5 Suomen muotovaliota ja sunnuntaina vain yksi. Tosin, sunnuntaina ei rotuja ollutkaan niin montaa vaan määrällisesti koiria oli enemmän. Sillä lauantaina rotuja oli 10 ja sunnuntaina 4 meidän kehässä. Mukavaa puuhaa se oli, leppoisa pikkunäyttely jossa koirakot olivat mukavia ja pipot oli löysätty tai jätetty kotiin sitten, kovasta pakkasesta huolimatta :D No, onneksi se oli sisänäyttely.

Lauantaina ryhmän voitti symppis norfolkki- ikää vasta 10kk! Sunnuntaina voiton vei keltainen doggi. Sunnuntain BIS-kehässä norfolkki vei voiton ja doggi sitten luonnollisesti kakkonen.

ONNEA!

Kuvia tuli ryhmistä otettua sijoittuneista sekä jokunen muukin kuva. Sijoittuneiden kuvat lähti eteenpäin ja niitä voi bongata Koirauutisista ja Juvan lehdestä - ainakin. Myös muutama kuva on bongattavissa menestyneiden koirakoiden ja kasvattiensa kotisivuilta ;)