Lauantaina molemmat pojat kävi yhteislenkillä joka koostui yhdistetysti tiestä+metsästä. Lunta oli satanut jonkin verran ja meno oli hyvin hauskaa kun poikien piti pomppimalla kulkea eteenpäin :D Ilkeä emäntä valitsi vielä tahallaan sellaisen reitin että lunta tosiaan riitti.

Sunnuntaina käytin eka Niken yksinään metsälenkillä, vauhti ei päätä huimaa näin talvikelissä ja etenkin kun noita ihania myyriä on kaikkialla. Lenkki ei ollut järin pitkä eikä vauhdikas, enemmän sellainen nuuskuttelu juttu vaan, juuri sellainen mistä Nikke tykkää kovasti ja jollaiselle se pääsee aivan liian harvoin yksinään, Uuke tuppaa häiritsemään nuuskutteluja välillä liikaakin.

Sitten oli Uuken vuoro, mentiin jäälle, koska poitsu tykkää nimenomaan vauhdista ja siitä että saa juosta. Vauhtia piisasi niin että lumi vaan pöllysi :D Kierrettiin jäällä jonkin aikaa ja sitten metsän kautta kotiin päin.

Eilen eli maanantaina pojat kävi taas erikseen lenkillä. Nyt vuorostaan iskä otti Uuken mukaansa ja kävivät jossain missä lie.. Nikke taasen kiersi jäällä, mutta voi sanoa että paljon kivempaa on Uuken kanssa jäällä kävely, sillä se ei pyri koskaan hiihtoladuille vaan juoksee mielummin umpihangessa tai kelkan jäljissä. Nikkeä sai kieltää monta kertaa menemästä laduille ja silti se sitä koetti jatkuvasti tehdä! Raivostuttavaa mutta pysyi se sieltä poissa kun tarpeeksi jaksoi karjua.. :D

Joka päivä ollaan saatu olla pihalla myyräjahdissa ja lumitöissä, siinä määrin tuota lunta on tullut taas viimeaikoina.

Meillä pojat käy yleensä vain kerran päivässä lenkillä joka on sitten vähän pidempi. Omakotitalon etuja että pojat touhuilee keskenään tai ihmisten kanssa pihalla aika paljon ja käyvät tarpeillaan pihan perällä tai metsässä. Mutta aikanaan kun muutto on edessä muunlaiseen asumismuotoon (rivari) niin tulee pojat luonnollisesti käymään useammin lenkillä. Mutta, sitä odotellessa mennään näillä :D

Viikonloppuna on ohjelmassa lauantaina paikallisen yhdistyksen vuosikokous. Sunnuntaina ois koikkeritapaaminen koirakylpylässä, meidän meno sinne on epävarmaa vielä :( Toivottavasti päästäisiin mukaan kerrankin!