Eipä tässä mitään sen suurempaa tapahtumaa ole ollut mistä kertoisi, arkea vaan koirien parissa.

Lauantaina, 21.2, oli Mikkelissä Vaakuna-ralli. Jota tuttuun tapaan kävin katsomassa. Siellä EK:lla missä me oltiin oli paljon porukkaa. Keli oli ihana ja katsomapaikka hyvä, oltiinhan käyty vaklaamassa reittiä jo aiemmin ja valkkaamassa paikka ;) Nyt voi sitten kehuskella kaikille, että tuli nähtyä Räikkösen Kimi! :D Yksi vilahdus se oli ja ihmettelen, miksi se saa ihmiset NIIN innostumaan..auto muiden joukossa eikä mitään sen suurempaa ahaa-elämystä tullut kyllä. Kyllähän Kimi ajaa osaa mutta pr-puoli on hukassa!

Sunnuntaina lähdin Tuusniemen näyttelyyn (FCI 2 & 9) naapurimme matkassa, se olikin Roope-cottonin vika pentuluokan näyttely. Aikaisemmin on menestystä tullut rop-pennun verran jokaisesta aiemmasta näyttelystä, nyt pelkkä punainen nauha ja kiitos näkemiin.. :( Emme olleet pettyneitä enää kun nähtiin tuomarin linja aikuisten cottonien parissa, KAIKKI MUUT saivat H-EH arvostelut, yhdelle EVA kun ei suostunut liikkumaan melussa. Roppia ei siis tullut ja valioluokan koirissakin oli ties mitä virheitä. Aiheutti vähän keskustelua kokeneiden kasvattajien parissa kehän laidalla, ja varmasti syystä! Viimeisen koirankin saadessa EH (valionarttu) tuomari sai mahtavat taputukset..

Hetkeä aikaisemmin tuomari arvostelu bichon havanaisit, HIUKAN eri tyylillä, koska siellä moni koira oli ERIn arvoinen. Näistä merkittävin oli Miran Owe (14kk) TAAS pu1, sert, vsp - ONNEA!! Onneksi siis toiset edes pärjäsi ;)