Sanan mukaisesti ja kirjaimellisesti.

Niken poika Koda PEK1 (ei kp:ta koska oli liian pulska..pentupyöreyttä suurinosa vielä) Extrana aivan mielettömän iloinen luonne, hurmuri! :)

Niken poika Ofko AVO H (liian iso? pörröturkki? en ole aivan varma syystä)

Niken poika Uuke AVO H (huonot liikkeet ja korkea häntä..toisaalta tuon paremmin Uuke ei koskaan liikukaan, mutta joo..)

Että sellaistä tänään. Tulipahan sitten Uukellekin se eka H saatua :D Arvostelu oli todella olematon, vaivaiset KAKSI RIVIÄ tekstiä, tuomari ei tutkinut koiria juurikaan, hampaista taisi katsoa etuhampaat, ei kopeloinut mistään ja pallitkin kokeili vähän ohimennen, varmaan ois ees huomannut pallivikaistakaan? Ei seisottanut juurikaan koiria, kerran ympäri ja edes-takaisin ja se oli siinä. Positiivista että tuomari ole nopea, mutta olipahan kiva maksaa reilut 30 euroa siitä että sai pari sanaa arvostelussa, kaikki oli negatiivista muuten. No näin tällä kertaa.

Jotain positiivista, näin Kidan ja se esiintyi tosi hyvin ja kivasti, sai tosin "vain" AVO EH3, mutta näytti hyvältä tyttönen :)

Ja parhaat uutiset tietty vikana, Wiia oli NUO ERI1, PN2, SERT, CACIB!! Wiia avasi cacib tilinsä nyt siis. Jee! Kyllä se tuomari selkeesti ne hyvät koirat sieltä löysi ;)

Ja hyvillä uutisilla jatkaakseni Mira ja Owe-hava olivat Liettuassa, vaatimattomasti vetivät tittelit ja kaiken muunkin matkaansa, roppi, sertiä ja cacibia sun muuta. Niitä oli niin paljon, etten ees muista enää ulkoa :D ONNEA! Liettuassa oli myös Ella kera useamman koiran, nappi näyttelyt heilläkin kun kaikki mitä hakivat taisivat saadakin. Hieno homma, onnea! :)