Niin, heti kun ilmoitsimme Tampereen näyttelystä ja sukuloimisesta koirien kanssa sattuu jotain. Ei pitäisi siis ikinä iloita etukäteen - mistään!!

Niken muutaman viikon takainen selän jumitus uusiutui eilen ja tänä aamuna haimme tohtorilta troppeja. Selässä oli selvä jumitus kohta, ell epäili sen johtuvan liukastumisesta ja olevan jopa samaa kuin aiemminkin, että sen aikainen lepo auttoi vain hetkellisesti.

Nyt on sitten kipulääkettä sun muuta saatu ja Tampere voidaankin unohtaa Niken osalta. Uuke lähtee kyllä, jos sille ei mitään satu tässä ajassa :(

Näyttelyitä tulee ja menee, pääasia että koira saadaan kuntoon.

Päivä kerrallaan mennään, riehuntaa pitää rajoittaa taas ja nyt napsitaan tabuja sen lisäksi. Loppuviikosta nähdään onko lääkkeet auttaneet ja maananataina uusinta tarkastukseen, jos muutosta ei näy menee Nikke läpivalaisuun ja katsotaan onko siellä jotain pahempaa sattunut riuhumisen seurauksena :(

Ja taas Uuke ei voi käsittää miksei saa härnätä tai muuten koettaa saada toista juoksemaan. Adhd-kaipaisi selvästi omantasoistaan kaveria, täytyy siis soitella kavereille josko joku lähtisi riehuttamaan levotonta poitsua..