Unohtunut mainita kun ollaan tuolla tohtorilla ravattu taas useamman kerran, meillähän perinne on se että jos erehdyt kerran sinne niin takuulla on käyntiä lähiaikoina toistekin.. :D

Uuke kävi rokotuksissa 12.2. ja puntari näytti 15,4kg.

Nikke kävi selänjumitukseen lääkettä 3.3. ja puntarivisiitti näytti tulosta 13,1kg.

Uskokaa tai älkää, silti Nikke näyttää läskimmältä ja se onkin jonkin sortin laihiksella, ruokamäärät on pienentyneet ja liikuntaa lisätty, tosin nyt lääkityksen ja rauhallisen ajan tiimoilta se ei ihan toimi, mutta ruokaa saa vähemmän kuitenkin. Nikke on jopa laihtunut sitten viime punnituksen kilon verran! Mutta ei siitä eroa huomaa oikeastaan.

Sen sijaan Uuke näyttää solakalta Nikkeen verrattuna, se syö kuin hevonen ja kuluttaa sitten hevoslauman verran energiaa, adhd kun on. Oikeasti, en ole tuon iloisempaa ja energisempaa koiraa tavannut ihan lähiaikoina. Koira joka rauhoittuu heti kun mitään ei tehdä, mutta syttyy kaikkeen touhuun puolessa sekunnissa. Oikein tuntuu että se huutaa "mitä tehdään, joko tehdään, jeejee.." Se ilo ja touhukkuus paistaa pienen pojan naamasta niin kauas! Uuke saa huomattavasti enemmän ruokaa kuin Nikke, mutta ei se liho, voisi itseasiassa jopa lihoakin hiukan eikä olisi siltikään lihava. Kilomäärät hämää ja paljon! mikähän tossa koirassa sitten painaa..karvat sitten varmaan? :D Aivot ei ainakaan ;)

Nikke on mitattu useasti näyttelyissä ja tulos on yleensä ollut aika jämpti 41cm, Uukeakin mitattu silloin tällöin ja saatu sama tulos, vaan en usko siihen enää, kyllä se on isompi kuin Nikke. Täytyy toivoa että jossain pääsisi taas mittakepin alle, jos ei muuten niin jossain tulevassa mätsärissä sitten :) Sentti sinne tai tänne ei sitä muuta, mutta ois kiva tietää tarkemmin mitä se nykyään on.

Jos saisin valita, seuraava koira olisi ehdottomasti Uuken kaltainen iloinen persoona. Nikke on aina ollut enemmän jörö ja omantien kulkija, tottakai rakas sekin on ja ihana, mutta kyllä jotenkin Uuke on luonteeltaan "parempi". Vaikka ei näin saisikaan sanoa, mutta silti..