Eipä ole viikkoon mahtunut mitään erikoista. Kotona löhöilyä ja lenkillä käymistä, aurinkoisesta säästä nauttimista yms.

Pojat ovat lenkkeilleet yhdessä ja erikseen. Nikke harrastanut myyrien listimistä vielä kun moisia on ollut saatavillakin kerta. Uuke kuluttaa aikaa lumiaurana toimien umpihangessa, pallojen perässä juoksemiseen yms hyötyliikuntaan.

Riistapukkia ja dammya noudettiin parina päivänä ja jopa Nikkekin haki molempia muutaman kerran, kunnes into lopahti yhtä nopeasti kuin alkoikin. Nikke on myös ruvennut leikkimään sisällä leluilla satunnaisesti ja hetkellisesti, innostuu, riehuu lelun parissa ja ärisee itsekseen, kunnes pomppasee pystyyn lattialta ja on just sen näköinen että "mitähän tuli tehtyä" tai "se siitä". Hepulit ei kestä kauaa..valitettavasti.

Lääkekuuria on vielä pari päivää jäljellä ja sitten katsotaan miten elo ilman niitä sujuu. Toistaiseksi kuurin aikana ei muutoksia ole näkynyt, päinvastoin, tuntuu olevan hepuleita useammin kuin ennen. Umpihangessa juoksee, riehuu muutenkin kuin villivarsa enkä ole tohtinut iloa kieltää kokoajan, riehukoot välillä kaipa itse tietää rajansa, että jos rupeaa koskemaan niin ei kirmaile tuolla tavalla.

Ensi viikolla poikien elämä piristyy taas hetkeksi, muutamaksi päiväksi, kummasti, sillä meille tulee hoitoon tyttökoira. Vaikka onkin ihan pikku pentu, silti se tulee olemaan tyttö ja takaamaan ainakin Uukelle kivoja aikoja leikin parissa, Nikke sen sijaan taas varmasti suuttuu ajatuksesta ja vetäytyy omiin oloihinsa ensi alkuun, niinhän se teki Lissunkin meillä ollessa että pari ekaa päivää sulatteli ajatusta toisesta riehujaisesta (Uuke siis se toinen sit :D). Sää kerta suosii niin todennäköisesti se nukkuu päivät ulkona ja sisällä ollessa eteisen viileydessä. Hassu koira, viileä eteinen on pop sekä aurinkoinen paikka ulkona. Ristiriitaista :D

Pentunen tulee näytille ja kehään myös Mikkelin mätsäreihin, 5.4. ja 10.4. joten siellä voipi meidät bongata "pikkumustan" kanssa :) Pikkumusta tekee näyttelydebyytinkin jossain vaiheessa kevättä ja hihnan päässä tulee roikkumaan siitä eteenpäin satunnaisesti kehissä. Mut voi siis bongata sen jälkeen muualtakin kuin koikkerikehästä. Uusi aluevaltaus, vaikka olen mä sen rotuisia esittänyt kyllä ennenkin..ettei se niin uutta ole, mutta yhtä jännittävää silti kuitenkin...jaiks!