Windy on palautettu kotiinsa eilen illalla ja arki palautunut poikien elämään. Joskin Uuken mielestä tämä arki on aika tylsää, kun ei ole sitä riehumiskaveria, illalla etsiskeltiin kaveria ympäri taloa. Onneksi aamun koettaessa oli ikävä unohtunut jo.

Illalla oli mätsäripalaveri, jossa pohdittiin kaikkea tulevaa tapahtumaa varten, viime hetken juttuja siis vaan. Lähinnä muistinvirkistystä mitä vielä tarttee tehdä ja mitä on tehty :D Vielä on aika paljon hommaa.

Jotta ei olisi liikaa vapaa-aikaa lähden tänään, itseasiassa aivan kohta, Jyväskylään yhtä kämppää katsastamaan ja sitten pidetään taas peukkuja kuinka meidän käy jonossa - josko kohta olisi meidänkin vuoro saada asunto??

Huomenna aamulla varattu aika parturiin, uutta väriä elämään sieltä kautta ;) Huomenna iltapäivästä tulee mätsärin palkinnot Best Friendiltä rahtina meille, toivottavasti ajat sattuu niin kuin on sovittu ja olen jo kotona niitä vastaanottamassa.

Sunnuntaina on mätsäri, jonne Windyn piti tulla, vaan työt vievät heidät taas toisaalle. Mätsärissä siis vain Uuke sitten. Windy ei pääse meidänkään mätsäriin, kirotun pääsiäinen.. :P Tuleehan noita, että ei huolta.