Tänään touhuttiin poikien kanssa pihalla tovi jos toinenkin. Sää suosi niin mikäs sen parempaa.

Uuke juoksi frisbeen ja lumipallojen perässä, Nikke nuuskutteli suurimmaksi osaksi omiaan. Välillä molemmat ajoivat toinen toisiaan takaa ja hepuloivat yksinkin. Niin ja Uuke antoi pikkulinnuille kyytiä, kova poika jahtaamaan niitä :( Tietenkin vielä linnut härnäävät ja lentelevät oikein läheltäkin.

Nikke pysähtyi kesken hepuloinnin kuin seinään, pomppasi hankeen ja kaivoi vimmatusti jotain. Pikainen silmäys kertoi löydäksen olevan myyrä, kuollut sellainen. Ei kiinnostanut Nikkeä sen enempää otus vaan heitti hankeen sen kun oli saanut esille kaivettua moisen. Kolosta mistä kaivoi myyrän näkyi toisen jalat :D Hain lapion kaivaakseni senkin sieltä pois, mutta se saattoi olla virhe - tai sitten ei, tiedä häntä..

Lapiolla kaivaisu paljasti myyrän jos toisenkin. Oli pakko todeta että haettava ämpäri minne laittaa raatoja. Huvikseni (joo-o, huvinsa kullakin..) laskin noita, 30 kohdalla lopetin ja lapoin niitä ämpäriin vaan lapion kärjellä. Huoh! Yli 30 myyrän JOUKKOHAUTA oli paljastunut..wuhuu :( Haju on karmaiseva! Kenties onni että löytyivät nyt eivätkä sitten kun aurinko olisi niihin paistanut jonkin aikaa.

Koiria ei raadot kiinnostaneet juurikaan. Enemmän katselivat vieressä istuen että hittoako sitä lumikasaa lapioidaan :D

Viikonloppuna oli näytelmiä tarjolla, me emme niihin osallistuneet mutta onnittelemme tuttuja tuntemattomia menestyksen johdosta niin Lappeenrannassa, Kokemäellä kuin Ruovedelläkin! Hienoja tuloksia tuli monelle :)

Meillä näytelmät jatkuvasti vasta Lahdessa. Joskin sitä ennen on Hirvensalmen ryhmis, minne menen töihin. Lahdessa on yllättäen vain 10 koikkeria, kato käynyt, onkohan tuomarissa joku vika? :D