Tänään oli yhdistyksemme mätsäri, sää ei suosinut lainkaan, kurjin sää ikinä mätsäriemme aikaan - vettä, räntää, lunta, loskaa..aagh!

Koko viikko jännättiin säätiedotteita ja pahalta se näytti, aamun koettaessa satoi vettä, joka sitten vaihteli rännän kanssa tasaisesti. Paikan päälle saavuttuamme näytti siltä että sään takia jos joku 50 koiraa tulisi olisi hyvä. Mutta, säästä huolimatta vai kenties sen takia koiria tuli kaikkiaan 149 kpl!! Entinen ennätyksemme oli n.120 koiraa, eli huono sää toi lisää väkeä :D

Kanttiinista loppui monet syövät päivän aikana, arvat loppuivat myös. Ihmisiä oli paljon, myös koirattomia perheitä katselemassa ja kyselemässä monelta eri koirista.

Paikalla oli 2 koikkeriakin ja pystäriväkeä oli myös muutama. Oli kiva tavata uusia ihmisiä :)

Tuomarit saivat kiitosta, Auli ja Juuso Vitikainen, molemmat käytti aikaa arkojen koirien kanssa, juttelivat niille ja todella panostivat hommaan. Kunnon harjoitusta etenkin pennuille, jota ne tarvitsevat.

Isot kiitokset tuomareille, talkoolaisille ja tietenkin osallistujille! Tulokset kuvineen ovat netissä jo www.mpky.net osoitteessa. Tervemenoa katsomaan ;)

Ainiin, pakolliset onnittelut Mira & Owe junior handler ykköset! (ja ne meinasvat jäädä pois sään takia!!)

Huomenna olisi Lappeenrannan näyttely, kaikesta ennakkosuunnitelmasta poiketen en pääsekään paikalle. Harmittaa! Mutta, tuleehan noita taas, varsinkin kun "kesäsesonki" alkaa..nimim. joka viikonloppu jossakin näyttelyjutuissa mukana, voi hittolainen :D

Ps. Viime viikolla Jyväskylässä nähty rivari kolmio meni toisaalle. Harmittaa!

PS osa 2, koikkerinarttu ulkomailla jäi tyhjäksi. Harmittaa! (mutta samalla odotamme loppuvuotta ja uutta juoksua :D)