Tänään tuli sitten oltua turistina Lahden näyttelyssä. Matkaan lähdettiin aamusta sukulaistemme kanssa ja heidän Roope-cottonillaan oli eka junnuluokan näyttely edessä. Joten jännitys oli kovaa itse kullakin ;)

Saavuttiin perille hyvissä ajoin ja suuntasin tuttujen pariin mittelikehän laidalle. Kiva oli vaihtaa kuulumisia muutamien vakkareiden kanssa ja tulipa taas tavattua ihan uusiakin ihmisiä. Ihan haltioissaan, vähän kuin pikkulapsi jouluaattona kun näkee uusia koiria ja ihmisiä :D Toimin myös koiraparkkina hetkellisesti. Nuuka oli ihana! Ja se karva, awww... Salaa valklasin millainen panta Nuukalla oli kaulassa ja painoin tarkasti taas kaiken oppimani mieleen, muissakin asioissa.

Ehdin mu-ru mittelit katsoa kokonaan ja aiemmin vielä jokusen kleininkin kun kehä oli huomattavasti myöhässä. Mv mittelit jäivät näkemättä melkein kokonaan kun Roope oli kehässä ja tietenkin sitä menin katsomaan ja neuvomaan sekä kertomaan mitä milloin tapahtuu. Roopen kehä oli aikataulussa ja tuomari oli todella nopea! Roopen piti olla ekana mutta jostain syystä esiintyikin vasta junnuissa tokana, yhteensä 5 junnu-urosta. Roope aivan loistavasti ERI1!! Muut junnut saivat: ERI2, EH3 ja 2*H, eli erittäin hyvä aloitus virallisissa! Loppuskaboissa ei junnuja huomioitu ja ne käteltiin pu-kehästä pois, eikä varasertin jaossakaan tärpännyt.

Roope esiintyi hyvin. En keksinyt mitään mistä olisi voinut sanoa, että olisi pitänyt mennä paremmin. Hienosti se siis meni! (omistaja kuitenkin lukee tätä, joten voin rehellisesti sanoa että se meni OIKEASTI TODELLA HYVIN, enkä kuseta :D)

Muut tutut ei sitten pärjänneetkään kovin hyvin Lahdessa. Sen sijaan Vaasassa tänään Wiialle taas serti ja toinen cacib, waude, onnea!!

Mitteleissä meni loistavasti tutuilla, onneaonnea kaikille tasapuolisesti! :) Ja kleineissä puolitutun nettituttavan koira valioitui. Onnea sinnekin siis.

Kotiin tuomisena mulla oli sentäs kassikaupalla herkkuja ja muuta ruokaa pojille, ilmaisia näytteitä sekä edullisia ostoksia ja tietysti itselle pussillinen lakuja, nams! Herkkuperseitä talossa siis useampi :D :D

Kotiin tullessa vastassa oli kaksi hyvin, hyvin iloista koiraa jotka eivät meinanneet nahoissaan kestää. Vaatteet kun tuoksuivat niiiiin ihanille. Ja kassillinen herkkujakin oli mukana.

Vietimme ihanan aurinkoisessa säässä alkuiltaa ja iltaa pihalla, heitellen Uuken kanssa frisbeetä ja "lötköä", Nikke etsi sisiliskoja kivikosta ja jahtasi Uukea innoissaan - kun muilta kiireiltään ehti..

Tänään iski eräs päähänpisto koskien Nikkeä, katsotaan kerrotaanko se julkisesti kesän aikana vai ei..riippuu miten treenit menee :P