Helle päätti sitten saapua Mikkelin korkeudellekin tänä viikonloppuna. Vähempikin riittäisi meille kyllä, mutta minkäs teet.. :D

Eilen vietettiin päivä kotosalla aurinkoa ottaen ja arkiaskareita tehden. Tänään ajaettiin Iittiin ryhmikseen Santamäen Markun arvosteltavaksi. Molemmillehan se oli ns.turha reissu kun Uuke valioitui jo aiemmin ja Nikke nyt otettiin mukaan huvikseen. Toisaalta mielenkiinto Santamäen arvosteluihin on sen verran säilynyt että vuosittain käydään Niken kanssa katsomassa miten arvostelu muuttuu :) Eikä se paljon ole muuttunutkaan!

Tänään Uuke esiintyi toistamiseen valioluokassa, Pia esitti ja sai pojan esiintymään todella kivasti (iso kiitos!), tuloksena eri3 ja pu3!! Nikke esiintyi aika tuttuun tapaan saaden eri2 ja pu2. Kodan ollessa hienosti roppi! Onnea! Nikke viehättyi tuomarin varpaisiin kovasti ja nuoli niitä hulluna, se harmitti koska muuten osasi käyttäytyä kivasti! Myös kehän ulkopuolella se koetti hurmata erästä walesinspringeri urosta, jota ihmeteltiin molemmat minä sekä walesin omistaja. Aina tuo osaa siis yllättää.

Nyt kun näyttelyputkeen ollaan päästy on viikon päästä Tallinnan reissu edessä, Uuken kanssa, hirmuisia menestystoiveita ei ole sillä siellä on useampi meitä huomattavasti parempi ja valioissakin esiintyvä uros :( Mutta katsotaan, eihän ne kotiin niitä palkintoja lähetä! Toivottavasti helle vähän hellittää siitä, koska stadionilla on muuten tukahduttavaa olla..

Se on se kesä sellaista ;)