Viikko on sitten vierähtänyt hurjalla vauhdilla. Ei olla juuri muuta tehty kuin ihmetelty kesän tuloa ja otettu aurinkoa..

Työkiireet ovat estäneet kaiken harrastamisen mitä suunniteltiin. Toivottavasti meno rauhoittuu jossain vaiheessa.

Uuke on käynyt useana päivänä uimassa. Rantaan juostaan kovaa ja sitten katsotaan vaivihkaa että mitä sanotaan. Enää kun ei kielletä (jäiden lähtiessä kielsin välillä) rynnätään vetään hurjalla vauhdilla.

Parina päivänä on lammella ollut sorsia, joita on vaanittu kovasti ja hiljaa. Se siis osaa olla myös hiljaa vaikka ilmeestä näkee miten kova juttu olisi kyseessä.

Nikke vain kahlailee ja kaivelee pohjasta kiviä ja roskia. Tosin talviturkin Nikkekin tiputti pari päivää sitten, tippui rantakiviltä veteen jossa olikin vähän syvempää. Kyllä sitä nolotti kun joutui uimaan rantaan toista kautta. Varmaan sadatteli mielessään kovasti kömmähdystään.

Viikkoon on mahtunut puutarhahommia, pihaa on laiteltu jo vähän. Nikke kyttää sisiliskoja kivien seasta, ei ole vielä montaa näkynyt :(

Viikkoon mahtuu myös iloista odotusta. Pentu-uutisia vihdoin ja viimein! Ulkomailta kantautui tietoa että siellä olisi jotain tarjolla. Katsotaan mitä siellä kasvaa että tuleeko tänne vahvistuksia vai ei. Tosin ei se meille tule, mutta mun nimiini kyllä jos ihmeitä ei satu.

Jännitystä ja odotusta on ilmassa minulla sekä sijoituskodilla. Oih!