Jahhasta, Shinybookin vieraskirja ei sitten wörki tällä hetkellä. Odotellaan ja katsotaan kuinka sen käy. Näinköhän tässä joutuu vaihtaa viekkua, ja mäkun niin tykkäsin tosta nykyisestä...sniif!

Josko nyt hyvin nukutun yön jälkeen kertoilisi Tallinnan reissusta lisää :)

Matkasimme bussilla (16 hlöä ja 17 koiraa, about?), rotukirjona basset houndia, broholmeria, basset artesien normandia, paplaria, phalenea, koikkeria, pinsereitä, göötti ja chowchow :)

Yövyimme hotelli Dzingelissä Tallinnassa. Paikka oli hyvä, edullinen ja henkilökunta mukavaa. Henkilökunta muutti mm.aamiaisen ajankohtaakin meidän takiamme! Hotellissa yöpyi paljon koiraväkeä mutta niin myös taekwondo porukkaa (ainakin Latvialaisia lapsia, paidat paljasti maan :D). Koska Kalevi hallissa oli jokin Baltic-cup heillä. Lapset aiheutti vain yhden vaaratilanteen, kun tulivat pimeässä tietokonehuoneessa koirien "kimppuun" halailemaan niitä tuosta vain. Onneksi hyvähermoiset koikkerimme (Uuke & Wiia) eivät olleet tuosta moksiskaan, vaikka tilanne meitä ihmisiä säikäyttikin! Hermorakenne jos olisi ollut toinen, olisi ne kaksi tyttöä ilman neniä nyt..

Tapahtumaa hotellissa riitti, joku oli päättänyt jättää 6. kerroksessa suihkun auki ja mennä nukkumaan. Aamulla vettä oli riittänyt meidän 2.kerrokseenkin asti :D :D Mahtoi olla sillä tyypillä halpa reissu.

Hotellin ruoka oli halpaa ja hyvää. Paljon mainostetut juustopallerot oli hitti lauantai-iltana, tarjoilija sai kantaa varmaan parikymmentä lautasta niitä meidän porukalle!

Ihmetystä meillä lenkkeillessä Ninnin ja Wiian kanssa herätti se miten paljon Tallinnassa oli talojen pihoilla koiria! Jokaisessa pihassa oli korkeat aidat ja vahtikoira. Näimme kymmeniä erirotuisia vahteja. Taloista osa oli siistejä ja pihat hoidettuja, suurinosa oli kyllä karmeannäköisiä ulkoa päin ja pihat kamalat! Kyllä meillä täällä Suomessa on paremman näköiset olot kuitenkin. Mutta eipä siinä mitään, hotelli oli siisti ja viihtyisä ja näyttelypaikka ok. Joten, en valita :) Hämmästelen vain täällä.

Lauantaina näyttelyssä sää oli pilvinen ja sateinenkin. Sunnuntaina tuuli kylmästi ja aurinko paistoi satunnaisesti, petollinen yhdistelmä näkyi sitten naamasta - se paloi.

Näyttelypaikalla oli aika edullista osa tuotteista. Piti tehdä vertailua muuntimella ja ostella sitten leluja ja ruokaa pari kassillista.

Ennen laivaan pääsyä illalla kävimme vielä Rimi-marketissa, josta mukaan lähti *yllätys, yllätys* koirille herkkuja - tarjouksessa kun olivat Pedigreen jutut! Kassillinen herkkuja lisää.

Matkaseuramme oli todella mukava, melkein sama kuin vuosi sitten, ja naurua piisasi. Paluumatkalla laivalla jo vähän väsytti, mutta nukahtamaan ei päässyt kun jutut oli sellaiset että piti hihitellä yhdelle jos toisellekin..

Onnea autossamme menestystä niittäneille koiruuksille omistajineen, kiitokset matkaseuralle, ja erityiskiitos Pirjolle järjestelyistä! :) Oli niin ihanaa, että ensi vuonna uudestaan - jookosta? Kuka lähtee mun kaa tällä kertaa? Pilvi? Ninni? Joku muu? *vinkvink*