Viikonloppu tuli ja meni Tallinnassa. Pilvisessä, sateisessa, kylmän tuulisessa mutta myös aurinkoisessa säässä ja merkeissä :D Naama paloi sunnuntaina, tuulen ja auringon yhdistelmä on petollinen..nii-in.

Lauantaina spanielierkkarissa Uuke oli eri2, pu4 :) (viime kesänä samalla tuomarilla eh). Matkaseuramme Wiia oli AIVAN MAHTAVASTI eri1, pn1, sert, rop, ryp-2!!

Sunnuntaina voittajanäyttelyssä menestystä ei meille(kään) tullut kuin h:n verran. Uuke oli liian iso ja raskas tuomarin makuun ja korkea häntä liikkeessä oli taas rokotuksen syy. Samaa harmitteli lauantain tuomarikin, että tykkäsi koirasta, mutta häntä alensi sijaa pu-4 :( Johon olen kyllä tyytyväinen siihenkin jo. Sunnuntaina Wiia oli jälleen MAHTAVASTI eri1, pn1, sert, cacib, rop ja eev-09!! ONNEA!

Sain todeta matkalla Wiian nätiksi mutta myös hyväluonteiseksi neidiksi.

Viikonloppu oli mukava, kiitos Pirjolle taas järjestelyistä ja kiitos mukavalle porukalla bussissa koirineen. Tulemme jälleen toistekin, kivaa oli ja onneksi toisten koirat sitten pärjäsi :)

Suurin uutinen kuitenkin on lauantailta, Wiian menestyksen lisäksi siis, Arttu-mitteli ekassa näyttelyssään pari päivää yli 9kk ikäisenä eri1, pu1, jun-sert, jun-rop, rop, eejv-09, eev-09!!! WAU! Hans v.d. Berg tykkäsi Artusta, ja niin tykkäsin mäkin kun sain sylissäni poikaa pitää tovin jos toisenkin, tulipa naamakin pestyä samassa. Ihana.

Lisää matkatarinaa myöhemmin, nyt ei jaksa. Oltiin 03:30 kotona..