Viikonloppu takana, työtä ja työtä, jalat huutaa hoosiannaa, mutta ei se mitään, mahtava viikonloppu kaikkiaan - kivaa oli! :) Kiitos kaikki ihanat ihmiset seurasta, avusta ja kaikesta muustakin mahdollisesta erittelemättä ketään. Onnea tuloksista kaikille! :)

Lauantaina sateen ja kuran keskellä esitin mitteleissä Windyn tuloksella ROP-PENTU. Ella esitti Artun ja tuloksena loistavasti ROP :) Ikää reilut 10kk!

Sunnuntaina aurinkoisessa säässä päivän aloitti "naapurin" dreeveri Pepita JUN ERI1 (Hansu esitti), oli se kyl nätti koiruus!

Koikkereissa Hana Ahrens Itävalta arvioi 10 koikkeria skaalalla H-ERI. 10 koirakosta vain 3 ERIä.. Nikke VAL EH4 (liian valkoinen, harmitteli sitä ettei väriä ollut tarpeeksi.. :D) ja Hansu handlasi Uuken Miran ollessa ajokoirakehässä samaan aikaan ja upeasti handlasikin ekaa kertaa koikkeria!! Uuke ERI1, PU1, CACIB, ROP!!!! Kiitos Hansu! Tuomari tykkäsi Uukesta kovasti, harmi ettei niin kovasti kuitenkaan että olisi ryhmässä sijoittanut poitsua. Mutta mahtavaa oli silti.

Nyt jalat ylös ja "vähän" syömään jotain, huomenna poseerauskuvia ja muuta kirjoittelua.

Eilisiä koikkerituloksia Hesassa Jesca ROP ja sitä myöten FI MVA! Onnea! Kihniössä Wiia ROP - onnea!!

EDIT: katsokaa vaikka, Uuke kantaa häntäänsä ihan eri tavalla vieraan esittäjän kanssa! Tuomari oli sanonut Hannelelle Uukesta että "tälläinen sen kuuluu olla" - koiran siis ;)

1248688987_img-d41d8cd98f00b204e9800998e