Sunnuntaipäivä meni kokonaan Heinolassa SSKY:n erikoisnäyttelyssä, pääasiassa mittelspitz kehän laidalla ja sen henkisten ihmisten seurassa. Päivä oli pitkä mutta erittäin mukava ja antoisa! Esitin Windyn PEK2 KP tuloksella ja täytyy sanoa että se neiti on kyllä aivan ihana! :)

Windy tulee meille hoitoon taas tulevana viikonloppuna ja neiti jatkaa näyttelemistä lauantaina Mikkelin näyttelyssä - yhä pentuluokassa.

Tuleva viikonloppu on työntäytteinen, sillä Mikkelin kv näyttelyn valmisteluissa menee torstai-illasta asti rattoisasti loput päivät aina sunnuntai-iltaan saakka :D Olen siellä töissä niin päivällä kuin yölläkin, ja päivällä esitän vielä jokusen koirankin siinä seassa, kiirettä piisaa mutta kivaa se vaan on! :)

Nyt näytti Niken Ruotsin valioarvokin vahvistuneen Hunddatassa, odotamme postia Ruotsista. Sitten voin anoa POHJ MVA titteliä myös. Latvian titteliäkin odotellaan.

Ensi kuussa näytelmien merkeissä jatketaan Mäntyharjussa, jossa olen pitkästä aikaa kehässä töissä! Kuten myös Kouvolassa ja Heinolassa. Jotainhan se on keksittävä kun ei omia koiria voi jatkuvasti pyörittää kaikkialla. Pojat piipahtavat tänä vuonna enää parissa näyttelyssä kumpainenkin, valitettavaa mutta totta, näyttelykausi on pian jo ohi :( Ensi vuotta odotellessa :D