Kiva päivä Tuusulassa takana. Monta uutta tuttavuutta nähty kehässäkin!

Matkasimme naapurimme Tuijan ja hänen cotton-Roopen kanssa näyttelyyn. Roope taas hienosti eri-putkessa JUN ERI4 :)

Meiltä omat pojat kehässä Uuke VAL ERI3 (lähdettiin EH:ta hakee vähintään :D) ja Nikke VAL ERI2, PU4. Nikke oli vähän tyhmällä päällä. Helle vaikutti siihen ette se jaksanut kehässä juosta tai seisoa juurikaan, mutta kehän laidalla virtaa riitti kun paikalla oli juoksuinen narttu..virtaa oli raivostuttavan paljon! Valioluokan voitti odotetusti Milo (Estaika´s Cyrus). Paras uros oli saksalais/suomalainen Manusia´s Ivo - jälleen! (3 näyttelyä Suomessa ja 3*ROP). Ivosta tuli valio myös. Nartut voitti Savina.

Elinalle iso kiitos Uuken hienosta handlauksesta, se oli kuten sanottua, ihan ku eri koira taas ku vieras vei! Pääset jatkossakin hihnan päähän ;)

Niken tyttö Jade oli ekaa kertaa paikalla, hienolla tuloksella JUN EH2 (3 koiraa luokassa). Arvostelu muuten hyvä, tuomari toivoi lisää jalkoja vain. Nätti pikkutyttö joka oli kivan avoin luonteeltaan. Kiitos kun toitte Jaden näytille!

Pojat oli myös kasvattajaluokassa esillä joka ei saanut KP:ta tällä kertaa, vaikka tuomari olikin kaikille ryhmässä erin antanut (Leo, mun pojat ja Jolinda). Että sellaista.