Jospa tätä blogia nyt edes joku lukisi ja saisi tiedon tätä kautta :D

Poikien sivut sulkeutuvat netissä piakkoin, eli entinen osoite Soneran palvelimella sanotaan "irti", tähän on syitä ehkä se sata - perinteisesti, mutta jos otetaan vain pari esille täs vaihees.

Lauma on "hajonnut". Nikke ja Uuke asuvat nykyään eri osoitteissa kumpikin omien perheidensä kanssa. Välimatkaa pojilla on abouttia rallaa 130km.

Ehei, poikia ei ole erotettu siksi että niiden väleissä tms olisi ollut vikaa. Selitys on hyvinkin selvä:

Nikke jäi asumaan vanhempieni luokse Mikkeliin, se on niin maalaiskoiraa että nauttii olostaan siellä kun saa kaivella myyriä, kytätä sisiliskoja, kahlailla järven rannalla kaloja vaanien, ottaa aurinkoa isolla pihalla tuntitolkulla ja olla vain.

Uuke sen sijaan on enemmän aina ollut menossa mukana, hiukan adhd-vaikutteinen, mutta nyt jo ihan ehkä milinverran rauhoittunut. Uuke muutti Jyväskylään kanssani.

Pari päivää on Uuke asuttanut uutta kotiaan eikä ongelmia ole ollut. Sen mielestä koti on siellä missä on ruoka ja lelut! sängyssä saa nukkua yksin ilman että olisi ahdasta, sohvalla myös.. kaikki on vain sen omaa, eikä kukaan tunge samalle luullekaan. Naapureilla on koiria vähän joka suunnalla, joten niihinkin ollaan jo tutustuttu.

Nikke on aloittanut sopeutumisen vaikeammin, se on tietenkin ollut öisin levoton kun jotain on puuttunut, mutta kyllä se siitä rauhoittuu.

Menemme viikonlopuksi remppapuuhiin Mikkeliin ja mahtaa pojilla olla iloylimmillään kun tapaavat taas muutaman päivän jälkeen.

Niken harrastamiset eivät lopu tähän, se tulee kiertämään näyttelyitä mun kanssa entiseen malliin ja isäni kanssa se treenailee mahdollista BH-koetta varten myös. Eli touhua piisaa. Uukekin aloittaa uuden harrastuksen pian.

Nämä sivut siis sulkeutuvat ja blogikin taitaa jäädä "historiaan", sillä on uusien sivujen aika pian ja sinne kenties uusi blogi. Onhan sitä kaikkea muutakin uutta sinne laitettava esille. Mutta siitä myöhemmin.