Nyt on intopiukeena olleen Nikenkin jälki ajettu. Vanhentua jälki ehti 21-22 tuntia aikalailla pisimmästä päästä pitkään aikaan, toki meidän vanhin jälki on reilusti yli vuorokauden vanha mutta siitä on aikaa ;)

Aika moitteettomasti ajo tapahtui, alun merkkasi tuttuun tyyliin, ekaksi pari kertaa kaivoi maata, sitten lipaisut ja kusaisu-merkit päälle ja eikun ajoon. Nenä maassa tarkasti, mäen päältä vähän ilmavainua pohtien missä se menikään ja jatkoi sitten oma aloitteisesti jäljestystä. Makauksen merkkasi myös urosmaisesti nostamalla koipea ja matka jatkui siitä.

Kaadon otti suuhun ja häntä heilui vimmatusti, kaato pois suusta ja muutaman haukkumiset päälle - ikään kuin merkiksi että olipas lyhyt jälki, kun ehtinyt vielä päästä vauhtiinkaan kunnolla :D

Ensi viikolla tehtävä sitten pidempi jälki selvästikin.

Kisakalenteria taidan uskaltaa sittenkin katsella jo varovaisesti..

Unohtui muuten mainita että kävimme Jyväskylän kv:ssa puolituristeina Uuken kanssa, lauantaina 19.4. katseltiin rotukehää ja junior handleria vuorotellen, Uuke meinaan debytoi junnukehässä vanhempien sarjassa jyväskyläläisen Miran kanssa. Tuomarina toimi Lotta Bergström Ruotsista.  Osallistujia vanhempien sarjassa oli  36 kpl, sijoitusta ei parille tullut, mutta tehtiinpähän rodulle pr-mainontaa junnukehässä taas :) Uuke esiintyi sen mitä näin ja kuulin suht kivasti, mitä nyt seisotuksessa haukkui jonkin verran koska pojan mielestä lihapullatarjoilu ei pelannut tarpeeksi tiheään. Hyvä tietää jatkossa että kehässä ei kannata makupaloja pitää! Että jos muutkin tahtoo lainailla energistä ipanaa, niin ottakoot yhteyksiä, mielelläni annan tuota lainaan! :)