Uuke on nyt sitten virallisesti ja vahvistetusti FI MVA! :) Näytti tulleen moinen tieto Koiranettiin päiväyksellä 3.6.09. Jihuu!

Sää näyttää synkälle ja sateiselle, juuri nyt ei sada, mutta eilen sadetta piisasi koko päivän. Se tarkoitti myös touhuamista sisällä, pihalla pojat kävivät vain pakollisten pissitysten ajan ja sekin oli heistä kaatosateessa todella epämieluisaa.

Keskiviikkoiltana pojat lenkkeili erikseen. Nikke suuntasi äitini matkassa jonnekin metsikköön ja Uuke lähti mun mukaan. Emme ehtineet pitkälle kun tapasimme Roope-cottonin emäntänsä kanssa, jotka liittyivät lenkkiseuraamme sitten. Roope oli taas aivan innoissaan Uuken seurasta, Uuke osoitti kiinnostusta ajoittain mutta sen meilestä lenkillä ei vaan leikitä ;)

Vain hetken kuljettuamme törmättiin kylälle hiljattain muuttaneisiin asukkaisiin, heidän ollessa pihallaan. Tuli siinä sitten hetki juteltua heidän kanssaa ja tavattua perheen "pikku" koirakin :D Vuoden vanha uros tanskandoggi, kokoa vaivaiset 90cm/70kg :D Oli siinä Uukella ihmettelemistä kerrakseen. Kovasti sitä läpsittiin ja nuuskittiin ja kivaa näytti olevan molemmilla. Kokoerosta ja rajuista otteista johtuen koirat olivat kiinni ettei satu vahinkoja. Hauska sattuma oli myös se, että huomasin perheen naisen olevan entinen koulukaverini yläasteajoilta. Tai tiedä sitten kaveri, mutta silloin kyllä jonkinlaisissa merkeissä tuli oltua yhteyksissä koulussa :) Niin on maailma taas pieni!

Vajaa pari tuntia ja lähtö kohti Tallinnaa. Sää näyttää epämieluisalta. Eipähän tarvitse aurinkorasvaa ottaa mukaan! Toivottavasti sää on Virossakin vain pilvinen, ettei sataisi viikonloppuna. Märät koirat kehässä ei oikein ole kiva ajatus, mutta sillekään sitten ei voi mitään jos niin käy.

Odotamme reissua innolla, suht sama jengi lähdössä kuin viime vuonna ja meillä oli todella mukavaa. Nauraa sai niin paljon että vatsaan sattui oikein! :D Ainoana erona meidän kannalta on se että tällä kertaa koikkeriseuramme vaihtuu taas, viimeiksi olleet Pivli & Namu eivät lähde mutta saamme uusia kavereita huoneeseemme, Ninnin & Wiian merkeissä.

Pitäkää meille peukkuja että Uuke & Wiia eivät käy turhaan reissussa, jotta kumpikin saisi jotain kivaa ees!

Kuvia ja kuulumisia reissusta sitten maanantaina. Blogi hiljenee hetkeksi :)