Nikke jatkoi iltapäivällä saalistusta mikä jäi aamulla kesken, nyt saaliiksi löytyi hiiri, joka myös pääsi hengestään nopeasti. Kyllä oli poika taas ylpeä saalistaan :) Uuke keskittyi lumipalloihin piittaamatta mistään jyrsijätouhuista.

Tänään tuli koristeltua pipareita, ekaa kertaa, juu ei, kuvia ei ole saatavilla vaikka tuli niistä sentään sen näköisiä että olisi kuvia kehdannut ottaakin.

Tänään tuli pyöriteltyä palloja pihalla enemmänkin, tehtiin isoja palloja äiskän kanssa joiden päälle sitten voi laittaa ulkotulia palamaan. Uuke koetti tuhota palloja sitä mukaa kun niitä valmistui. Suuri vimma siis palloja kohtaan, niitä purraan, raavitaan ja hypitään päälle..huoh!

Iltapäivällä käytiin Uuken kanssa kahdestaan lenkillä kun iskä otti Niken ja suuntasivat jonnekin eri suuntaan kuin me. Uuke on huomattavasti nopeampi lenkittää kuin Nikke, tuo ei juurikaan jouda nuuskimaan ja tuntuu että kustakin pitää lennosta :D Eteenpäin vaan touhottaa innolla. Pikkuinen sivutie oli kurjan liukas, joten lenkkeily oli hidasta ja kävely vaivalloista liukastelua kumpaisellakin.

Uusia kotisivuja olen rakennellut parina iltana, jospa vuoden vaihteessa julkaisisi ne sitten :)