Se on sitten vuosi 2009 nyt, muistaisipa sen taas kun kirjoittelee päivämääriä jonnekin, aina niin vaikeaa näin alkuvuodesta tuollaisten muistamiset ;)

Vuosi vaihtui rauhallisesti perinteiseen tapaan raketteja ampuen, herkkuja syöden ja vähän siidereitä juoden.

Pojat ei pauketta pelänneet. Uukea ei kiinnostanut rakettien katsominen ikkunasta, se leikki leluilla ja touhusi omiaan sekä nukkui illan aikana. Nikke sen sijaan päivysti ikkunassa sohvallaan ja katseli pauketta lähes koko illan. Hakkui välillä mutta hakkuminen tuntui johtuvan enemmän ketutuksesta sitä kohtaan ettei päässyt ulos meidän kanssa. Vielä kun pihalla kävi vieraita joita ei päässyt moikkaamaan tuntui ottavan poikia aivoon melkoisesti. Molemmat kävi ennen ja jälkeen puolen yön tarpeillaan pihalla normaalisti eikä ollut erityistä kiirettä sisälle. Ulkoilun aikaan kuului pauketta satunnaisesti, ekoja paukkuja kuuntelivat enemmän ja tarkemmin mutta tuintui olevan shokkihoitoa kun pauketta jatkui ja jatkui, ettei siihen kiinnittäneet enää huomiota.

Torstai aamuna käytiin kirpeässä pakkassäässä aamulenkillä ja tuntui kinkun sulattelijoita olevan liikkeellä paljon, seutuun nähden oikein ruuhkaisaa meininkiä ;)

Tapasimme tuttuja koiria ensiksi Roope-cottonin ja sitten vanhus-spitzit Oonan ja Sesin. Sesi oli yllättäen todella pirteällä päällä ja kiehnäsi poikien luona, mutta syyksi paljastuikin valeraskaus :D
Uuke paini ja mylläsi Roopen kanssa pitkän tovin, Nikke katseli kauempaa lasten leikkejä todeten parilla murahduksella että Roopen on viisaampaa pysytellä kauempana, Nikke ei oikein lämpene energiselle pumpulipallolle joka on vieläpä uros! Iso ego ei anna myöten leikkiä urosten kanssa, sehän on selväjuttu.

Toivotamme myös naimaonnea "osa-aika naapuriin" tulevan johdosta, pidämme peukkuja että parin kuukauden päästä maailmaan tulee pikkupalleroita, joita pääsee lääppimään ja nuuskuttamaan :)

Vuosi on vaihtunut, täytyisi ruveta pohtimaan vuoden tavoitteita ja katselemaan harrastuskalentereita sillä silmällä.