Eilinen ja tämäkin päivä on mennyt ihan hyvin. Ei mitään sen suurempaa ole tapahtunut, kotona oltu penturallin keskellä. Siis todellakin rallit menossa, ei uskoisi miten kovaa noin pieni pinkoo menemään! Ja Uuke tykkää, vihdoinkin joku joka leikkii ja peuhaa :) Nikke ei rakasta enää, eihän tosimies näytä tunteitaan muuten kuin mököttämällä. Ulkona ja eteisen viileydessä se nukkuu tai sitten sängyn alla sisällä, lasten leikit ei kiinnosta ja pentukin on ihan ok kunhan se ei tunge iholle kokoajan. Lähinnä mustasukkaisia ovat pojat pennusta ja toisilleen sen sitten ilmaisevat. Toisaalta ei Nikke tykkää koko ajan riehuvasta pennustakaan kyllä..

Käytiin eilen Windyn kanssa lenkillä moikkaamassa cottoni-Roopea. Roope taisi rakastua myös, vitsit sitä vinkumista ja riehumista! :) Ihan ei Windy lämmennyt heti sisällä valkoiselle supernopealle kaverille, ulos kun päästiin niin johan ralli alkoi. Tänään piti mennä myös, mutta kurakelissä jätettiin Roope sotkematta ;) Kenties huomenna?

Tänään on käynyt parikin vierasta ja Windy on todella avoin ja iloinen, kaikki ihmiset on ihania. Tämä huomattiin eilen lenkilläkin kun muutamat naapuruston ihmiset nähtiin samalla, kaikki tuli hurmattua ;)

Yöt nukutaan sikeästi ja hyvin, aamulla herätys seitsemän pintaan. Tarkka ja hyvä herätyskello siis!

Niin, ja on tainnut parissa vuodessa unohtua miten paljon pentukoirat vuotaa, narttupennut ilmeisesti uroksia enemmän, mutta sitähän tulee kokoajan! :D Mutta, vastaavasti pikkuiset naskalihampaat ja pörröturkki on aivan ihanat!

Eilen ja tänään harjoiteltiin näyttelyhihnassa kulkemista ja seisomista maassa sekä pöydällä. Hyvin meni, vaikka itse sanonkin. Hampaiden katsomista tehdään monesti päivässä ja eri tilanteissa, ei ole yhtään kivaa, leikiksi vetää ja käsistä purraan. Sitä täytyy työstää ja kunnolla jos mielii näyttelyihin kovin pian lähteä. Mätsäreissäkin siitä saatetaan jo sanoa jotain jos ei se onnistu. Hurmaava olemus ja nappisilmät ei tehoa meinaan virallisissa skaboissa jos hampaita en anneta katsoa.

Siinä siis Windyn emännälle harjoittelua vielä ;)

Ja nyt kun riiviö nukahti, voisi siirtyä telkkarin äärelle katsomaan Kärpät-Blues matsia.