Käytiin tänään kaupassa ostamassa huomista koikkeritapaamista varten syömistä (suosittelen tulemista paikalle tarjolla kahvia ja pullaa sekä makkaraa grillataan ;))

Iloinen ylläri koettiin Prisman parkkipaikalla, koikkerinpentu!! :)

Heti tietysti piti käydä moikkaamassa ja mikä ylläri olikaan, tyttönen oli 4kk vanha Lemina, Black Amiikos kasvatti siis. Harmi etteivät huomenna pääseet tapaamiseen vaan olivat vain käymässä Mikkelissä. Ihastuttava neitokainen olikin, tosi reipas ja nättikin vielä.

Piti pois lähtiessä ajaa autolla vielä sieltä kautta, koska pojat oli kyydissä, näytettiin Leminan omistaja-miehelle meijän pojat ja pojat pääsi nuuskaisemaan pikaisesti tyttöstä. Ei meinannut pojat nahoissaan kestää, sen verran kovasti tärisytti molempia. Harmi ettei sattunut hihnaa ja pantaa mukaan, joutuivat tyytymään nuuskutteluun kontista käsin.

Toivottavasti huomenna olisi paljon porukkaa paikalla. Sää on ihan ok ennusteen mukaan, ei pitäisi olla valittamista ;)

Nikke joutuu jäämään kotiin, se ilmeisesti reväytti jalkansa/selkänsä jonkun paikan keskiviikkona lenkillä. Alkuun näytti kipeälle mutta aikaa myöten on helpottanut. Keskiviikkona ei meinaan halunnut mennä maahan lainkaan. Ei se arista mitään kohtaa itsessään eikä siellä tunnu jumitusta missään, kipulääkettä ei ole annettu ja tohtorin mukaan kuulostellaan ja lepoa suositeltiin. Niin, koikkerille? Helpommin sanottu kuin tehty. Eli Nikke ei siis huomenna pääse seurasta nauttimaan, mutta Uuke varmasti ottaa ilon irti kavereista! Jos Niken vaiva ei mene ohi itsestään ja hienonnalla niin sitten tarttee mennä tutkituttamaan paikat. Toistaiseksi siihen ei tarvetta ole.