Kolmen viikon Lissun hoito päättyi tähän päivään, joka oli täynnä eri tunteita.

Eilen illalla pakkasin tavarat kasaan ja aamulla oli herätys seitsemältä, kasilta auton keula kohti Varkautta ja näyttelyä jonne lähti vain Lissu - siellähän oli siis vain 1&2 ryhmien näytelmä.

Lissun omistajat eivät paikalle aamuksi ehtineet joten esitin sovitusti tytön, tuomarina toimi Lilian Hanniste Virosta, hän tykkäsi kyllä tytöstä mutta kovin oli pentumainen vielä (no ikää n.9,5kk joten ihmekö tuo!), ja liikkeet oli vähän pomppumalliset ja hiukan ujostutti pöydällä olokin, mutta tuomaria pussattiin monesti! :) Tuloksena JUN EH2, kilpakumppani sai erin ja oli myös roppi toisen sertinsä kerta. Kolmas koiruus rodussa oli myös narttu, avoimessa luokassa ja sekin sai erin, oli kuulema sertiä vaille valio, joten läheltä liipas kun varasertiä tyrkkäsi.

Lissun omistajat saapui jonkin ajan päästä ja voi sitä riemua kun toisensa näkivat, ei meinannut tyttö kestää nahoissaan, niin täynnä intoa oli :)

Ehdittiin rauhassa katsella eri rotuja ennen kuin alkoi sakemannikehä, jossa menestystä tuli oikeastaan vain neljälle koiralla 16:sta! Tai enhän tiedä mitä ne itse kukin piti menestyksenä..
Pennuissa rop-pentu oli BW Alfa Romeo! Uroksissa ainokainen erin saaja oli Solholmens Casanova kera sertin jonka myötä tuli rotuun tuore FIN MVA! Nartuissa kaksi sai erin, pn2+sert oli Comeback Qismet ja aivan mahtavasti paras narttu ja myös rotunsa paras oli BW Boynty!!! Pipsa jatkoi mahtavaa voittoaan loppuun asti, kun kerta siellä oltiin niin kokorahan edestä juhlaa, valitsi jo rotukehässa tuomaroinut Marja Talvitie Pipsan ryhmän kauneimmaksi ja hetkeä myöhemmin Karl-Erik Johansson NÄYTTELYN KAUNEIMMAKSI! Voi sitä riemua, se oli näet Pipsalle kymmenes RYP-1 sijoitus! Onnea!! Eli matkaan lähti isokasa palkintoja roppipennulla ja bissillä sit ;)

Kotimatkalla saatiin vielä Krista ja Mikko meille kylään pikaisesti, kiitos vierailusta :) Oli myös ilo saada hoitaa Lissua nämä kolmeviikkoa, ikävä tulee.

Tovi tässä oltu "yksin" kotona ja kokoajan pitää katsella missä pikkuinen on, ei voi leikkiä, ei halia ja pussata, ei viedä ulos.. Tulipa kaivettua pussista kolmelle luutkin äsken kunnes muistin, että kaksi vaan tarvitaankin.. Kovasti tuli kiinnyttyä tytsiin. Montakohan päivää menee että tajuaa että jengiä on taas vain kaksi talossa.

Uuke oli etsinyt kaveriaan myös koko aamun, pihalla ja sisällä, leikkikaveria ei ole nyt saatavilla kun Nikkekään ei aina jaksa. Arki saapui siis meille, haikein mielin, mutta Varkauden hieno menestys tuonut iloa, jaettu ilo on kaksinkertainen ilo näet!

Mahtaa olla vaikeaa mennä nukkumaan illalla kun rutiineiksi muodostuneita rituaaleja ei tarvitakaan nyt. Harmi.

Ei se elämä muuten kolmen kanssa ollutkaan niin vaikeaa, laittaa miettimään.. ;)