Noniin, laatikot on palannut blogiin, voin siis hyvillä mielin jatkaa tarinointia :D Kaik on nyt kuten ennenkin siujen puolelta.

Emme ole oikeastaan tehnyt mitään sen kummempaa, mainitsemisen arvoista. Käyty pakkassäässä lenkillä lähinnä, nameja etsitty sisältä ja aivojumppaa harrastettu älypelien parissa. Molemmat pojat myös harjoitellut temppuja sisällä.

Lenkkien yhteydessä on molemmat pojat tokoillut joskin aika vähän. Ei meitä kisoihin saa kummankaan kanssa, mutta omaksi iloksi jotain. Uuke on vihdoin ja viimein, hirvittävän vähäisellä opetuksella huomioon ottaen, tajunnut mikä on sivulle tulo ja siinä oleminen, seuraamisessakin pitää paikkansa hyvin. Nikke osaa kaukoja aika kivasti, Uukelle en ole kokeillut oikeastaan.

Uuke nouti varista myös muutama päivä sitten pihalla. Vauhti ei ole kadonnut, päinvastoin.. Sulaisipa lumet pian pois niin päästäisiin maastolajeihin, mejä ja taipparit. Mä haluan mejässä kisaamaan tänä vuonna, vaikka lyötiin jo sieni naulaan kisojen osalta, nähdessäni miten innolla pojat on touhussa mukana MÄ VAAN HALUAN kisata. Ei tulosten takia vaan sen takia että se on pojista kivaa!

Tarttee ruveta kattelee kisakalenteria näyttelyiden ja mejän osalta, taippareita Uuke menee kokeilemaan kesällä sitten jonnekin kun sopiva ajankohta löytyy. Tekisi mieli melkein Nikkekin sinne viedä, mutta suotta maksan ja vien joltain toiselta koepaikan kun ei toi ui, varma hylsy.

Ainiin, sain vuoden vaihteessa kuvia tas uudesta Niken pennusta, kiitos kuvista Jaden (K-pentue) omistajalle! :) Kuulumisia olen saanut myös muilta ipanoilta, eihän ne osa enää mitään ipanoita ole, pian 2-vuotiaita junnuja koko O-pentue :)

Pennuista myös sen verran, mikä parasta Tinkan (O-pentue) silmäpeilaus näkyy nyt myös Koiranetissä - terve. Ylpeä isä onnittelee.