Piti hetken pohtia että kirjoitanko vai en, kun ei meille kuulu mitään uutta, eli turhasta on sitten löpistävä että vähän saa sisältöä.. :D

Pojat viettää arkea normaalisti, kotona, lenkillä, kavereidensa kanssa, kaupungilla käyty jne "normaalia". Lenkillä nähty oravia ja jäniksiä, yhtä pupua vähän ajettu takaakin Uuken toimesta. Hirvenpaskoja ja jonkun auton alle jääneen pikkuotuksen verijälkiä nuuskittu kovasti.

Uuke on myös käynyt uimassa vielä, näyttää olevan erityisen mieluista puuhaa!
Varista on kannettu monena päivänä, ja sekin näyttää olevan kivaa, häntä heiluu, haukutaan kovasti jos heittäjä on liian hidas ja luovuttaakin linnun heti. Sotkaa kannettu myös, mutta tuntuu olevan sorsat epämiellyttävimpiä kantaa kuin varikset..hassua, sorsakoiranhan kuuluisi myös sorsia kanniskella!

Nikke kantaa vain riistapukkia innoissaan, lintuja kyllä nuuskitaan, mutta eipä niitä viitsitä suuhun ottaa.

Emäntä vietti viime viikonloppuna aikaa ensiksi näyttelyharkoissa ja heti perään rallitunnelmissa, Vaakunarallia katsellen. Kameraa ulkoilutin myös, mutta täytyy todeta että ehkei se autojen kuvaaminen niin kivaa ollutkaan kuin eläinten. Vauhdikkaat kuvat jäi ottamatta, ottakoot muut ne, kun ei ehtinyt perässä kamera eikä kuvaaja, lähdöstä sentään kuvat onnistuivat kun olivat tarpeeksi hitaita kohteita meille ;)

Pojilla on käynyt leikkikavereita kivasti viimeaikoina, pikkukoiruuksien seurasta etenkin Uuke nauttii, osaa leikkiä nätisti pienten kanssa ja jos ei muuten ylety niin Uuke heittäytyy itse pitkälleen maahan. Ihana!

Koirarintamalla seuraava häppeninki on 5.10 oleva mätsäri, jonka kanssa on tehty duunia jo kovasti, palkintojen kerääistä, mainosten jakoa jne. Hyvällä mallilla on hommat, toivottavasti sää suosii ja väkeä on taas paljon! :)

Pojat menee näyttelemään seuraavan kerran vasta erkkariin, perinteisesti, toivottavasti on tuttuja paljon paikalla ja ennen kaikkea uusia kasvoja myös! :) Katsotaan näkyykö Niken jälkikasvua siellä enemmänkin.

Jälkikasvusta puheenollen Niken tyttö Tinka käväisi terveystarkastuksessa äskettäin ja hyviltä tulokset näyttivät, odotellaan mitä ne tuumaa Kennelliitossa kuvista :)