Maanantai-iltana alkoi kova syysmyrsky meilläpäin, vaan taisihan tuo pyöriä koko Suomessa kylläkin, ei tullut yöllä paljon nukuttua kun vesisade ropisi ikkunaan, ikkunalautaan ja peltikattoon raivostuttavan kovaa! Ja tuuli sen verran lujaa, että illalla varmaan pikkukoikkerit pissivät mihin sattuu :D

Eilen illalla potkittiin jalista poikien kanssa pihalla, onneksi sade hellitti siksi aikaa että ulos viitsi mennäkin. Uuken lempparia, se jaksaisi hakea jalista varmaan sata kertaa, pallohullu tosiaan!

Tällä viikolla voisi taas vetää jäljet pojille ja katsoa miten ne sujuisi, saisi harjoitusta sadekelistä Uukekin sitten.

Taippariharjoitukset ovat olleet "jäissä" hetken, noutoa on harjoiteltu (vaikkei sitä taippareissa ees tarvita riistan kanssa, mutta Uuke vaan tykkää siitä niin kovasti), yksi laahausjälki tehtiin taannoin variksella ja sen poika ajoi hyvin ja tarkasti, häntä heiluen.

Uuke kävi myös uimassa muutama ilta sitten, ei tosin noutanut riistapukkia vaan kun oltiin normilenkillä heittelin käpyjä veteen ja nouti sellaisia sitten. Kivaa oli :)