..meistä ei tule jyväskyläläisiä vieläkään. Kävimme viime viikolla katsomassa ihanaa rivaria joka olisi ollut juuri unelma monelta osalta. Sovimme että viikon sisällä soitetaan mitä tehdään, lähinnä piti selvittää käytännön asioita mm.entisen asunnon irtisanomisaikoja yms.

Tänään otin yhteyttä yksityiseen vuokraajaan ja sainkin kuulla "ilouutisen", he olivat luvanneet sen toisille jo. Vaikka nimenomaan sanoivat että odottavat viikon, kun asunto ollut tyhjänä pitkään ei ole niin kiirettä. Etenkään kun asuntoa ei ollut toiset edes käynyt katsomassa ja se ei ollut julkisesti edes missään tiedossa. Taisivat keksiä omiaan vaan. Eivät voineet rehellisesti päin naamaa sanoa etteivät sitä meille vuokraa syystä tai toisesta. Se olisi ollut ok. Valehtelu ei!

Että sellaisia lupauksia tuli sieltä suunnalta. Ajatukset on painokelvottomia. Olimme jo puheiden perusteella melkein 99% varmoja että sinne muutamme ja näin annoimme ymmärtää vuokranantajallekin. Ja tässä on kiitos. Wuhuu. Suksikoot suolle tollaiset lupauksineen!!

Nyt ärsyttää, ottaa päähän, raivostuttaa ja kaikkea siltä väliltä. AAGH!