Ma-ti välisenä yönä koettiin odotettu perheenlisäys, jonka suhteen päiviä laskettiinkin innolla. Perheenlisäystä ei tosin meidän talouteemme tullut, mutta sukua jatkettiin kummasti.

Nikestä tuli täsmälleen 63 odotetun vuorokauden jälkeen isä - kolmannen kerran! Määrällisesti saldo on ollut nousujohteinen, joten mahdollista neljättä kertaa odotamme innolla ja kauhulla, jos määrät kasvaa tuolla prosentilla :D Joskin, neljättä kertaa ei vielä ole varmistettu, kyselty toki on myös Suomen rajojen ulkopuolelta - mutta odotellaan.

Jos ensimmäisellä kerralla syntyi 2 pentua, toisella 6 niin tasaisella nousulla laskettuna nyt tuli sitten 10 pentua! (kenties seuraava määrä on 14? :D) Tällä kertaa vaihtelun vuoksi pentue oli narttuvoittoinen, 3 urosta ja 7 narttua, joista yksi narttupentu lähetettiin sateenkaarisillalle pieneksi koiraenkeliksi :( R.I.P. pikkuinen.

Odotamme ja seuraamme mielenkiinnolla ja innolla miten lähipäivät ja viikot alkavat sujumaan jälkikasvulla, toivottavasti loput 9 pääsevät ilostuttamaan omien perheidensä arkea aikanaan. Odotan jo kovasti, että pääsen pentusia katsomaan.

Pentukuulumisia myöhemmin lisää..