Niin se kesä vaan kuluu, kohta onkin jo heinäkuu! Kesäiset säät eivät ole liioin täällä korkeuksilla näkyneet, on satanut vettä ja tuullut paljon. Nyt parina päivänä on ollut jo lämmintä sen verran että se näkyy pojissakin. Uukekin jopa malttaa ulkona vain nukkua auringossa. Silloin on siis todellakin kuuma jo ;)

Pentukuume on aaltoilevaa. Maileja on puolin ja toisin laiteltu kasvattajan kanssa ja odotamme yhä astutusta ulkomailla (nii-in, koikkeripentuja ;)). Tekivät nartut juoksut liian aikaisin tuossa taannoin niin eivät ehtinyt astutella, joten nyt sitten odotellaan taas koska ja mitä tapahtuu. Jospa sitten syksyllä tai loppu vuotta kohti mentäessä Suomeen saapuisi pikkuinen-koikkeripoika tulevaisuuden toivoksi. Hänelle on kotikin jo odottamassa, innokas ja hyvä koti onkin! Lenalle terkkuja :)

Toinen kasvattaja jonka kanssa on yhteyttä pidetty jo kauan, sai hiljattain pentuja mutta ilmoitti että sieltä ei narttua saatu, koska tiesi kriteerit joilla odotan pentua eikä halunnut itse myydä sellaista missä oli runsaasti ruskeaa, ei ollut niin lupaava ainakaan värinsä puolesta. Eli pikkutyttöä odotellaan sitten toisaalta vielä varmaan hetken aikaa.

Tämän hetken suosikkisivut netissä ovat Lunan ja Keiran pentusivut, jonne tulee molempiin kivasti tietoa ja kuvia usein. Suosittelen! ;) Onnea kumpaisellekin mammalle pentusista!