Marsukuriiri messarista on kotiutunut, kaksi poikamarsua tuotu messarista Mikkeliin tutulleni, molemmat pojat pääsi hengissä perille turvallisesti ;) Oli kiva auttaa Suvia.

Pojat kävi messarissa pyörähtämässä erittäin mukavan mies tuomarin Göran Bodegårdin arvosteltavana, arvosteluista en mitään tolkkua saanut kun ovat ruotsiksi, mutta kaipa saan nakitettua jonkun tutun kääntämään ne (Virpi, varoitan.. ;)). Menestystä ei tullut, mutta meillähän on tapana olla siellä pärjäämättä kummemmin, joten tuttua puuhaa. Uuke, aika odotetusti AVO EH1 (ei muuten muita avo-uroksia ollutkaan, hämmästyin!!), mä sanoin jo kun mentiin sinne että hännästä se rokottaa eh:n verran ja niin teki, taidan ruveta lottoamaan.. Nikke samasta syystä VAL EH (11 valiota). Molemmille tuomari myös sanoi hampaista, Nikellä tiedän parin välihampaan olevan muita pienempiä ja ne on hitusen "vinossa" eli jossain tilanteessa ne siis näyttää ikäänkuin puuttuvan, kuten nytkin. Uuken purukalustosta en tiedä, liekö sama homma tullut sillekin vai puuttuuko tuo yksi pari välihampaita siltä kokonaan. Toinen tuomari nyt joka tuosta sanoi, ettei se niin vaarallista ole, katsellaan jos rupeaa useammat sanomaan niin sitten kuvataan tuonkin suuvärkkiä ja katsotaan onko sielläkin pikkuiset hampaat vai puuttuuko ne kokonaan.

Vaan ei nuo hammaspuutokset niin harvinaisia ole, tuntuu noita useammaltakin koikkerilta puuttuvan, nimenomaan välihampaita.

Vaikka meille ei menestystä tullut, tuli sitä Black Amiikokselle muuten kyllä roimasta, ROP oli Rasmus ja VSP Rasmuksen tyttö Tuike joka sai myös JV-08 tittelin, ROP-KASVATTAJA myös Blakkarille! Ryhmissä ei sitten menestystä tullut :( Onnea myös muille menestyneille koiruuksille! Erityisesti vielä mainintana maaliskuussa 14-vuotta täyttävälle Jasmille roppiveteraanista, taas kerran! Mummo tosi hyvässä kunnossa vielä :) Onnea Tiinalle Vuolasvirta-palkinnosta, hieno saavutus.

Tarttee myös mainita, että Miran Owe-havanais oli huikeesti JV-08, V-08, SERT, VSP!!! WAU!